Fox Legacy

Kapitel 1.9

Publicerad 2012-04-10 21:26:03 i Generation 1,

I slutet av förra kapitlet skulle just Amelia, arvtagaren, växa upp till en tonåring! Detta är alltså sista kapitlet innan nästa generations kapitlar påbörjas!

Amelia har nu blivit tonåring, och utvecklade egenskapen hopplös romantiker! Det skulle numera ställas lite mera krav på henne som blivande arvtagare men detta var hon beredd på.



Katrina och Natanael bestämde sig för att överraska Amelia genom att renovera huset och lägga till en övervåning, som blev hennes helt egna! Amelia designade förstås rummen själv och var oerhört stolt och tacksam över den bästa presenten hon någonsin kunnat få!



Amelia visade sin tacksamhet över sin present genom att hjälpa sina föräldrar att ta hand om sin syster så fort hon hade tid över, vilket hjälpte Katrina något oerhört!



Katrina, som nu började bli äldre, hade tack vare Amelia äntligen mer tid över åt sig själv och sin hälsa och började använda rullbandet en del. Det var viktigt att hålla sig i form, särskilt om man planerade att skaffa ett barn till...



Strax efter Amelias födelsedag blev det även dags för kattungen Jumbo att växa upp! Jumbo var en väldigt stolt men tillgiven katt som funnit en speciell plats hos alla familjemedlemmarna, inklusive lilla Natalia, fast hon tyckte om att dra honom i svansen ibland...



Potträning var bara en del av de färdigheter lilla Natalia kom att lära sig, med två vuxna och en tonåring i huset! Alla hjälpte till att ta hand om henne och hon blev snart en väldigt bortklemad liten gullunge!



Natanael älskade sin dotter, men var noga med att fortfarande hålla en bra relation till Amelia, hon var förstås också som en dotter till honom även om hon nu var en tonåring och inte alls hade en blodsrelation till henne.



Kan ju tillägga att ytterligare en stor favorit hos Natanael, utöver hustrun och döttrarna, var Jumbo, som hade blivit oerhört tillgiven sin husse och jämnt skulle svansa efter honom.



När inkomsterna till Fox-hushållet växte, gjorde även hemmet det, och nu kunde Katrina utöka huset med en trädgård!



Katrinas sista möjliga befordran hade nu hamnat i hennes grepp och utöver att nu vara ledare för sitt företag, efter att Tom Shallow gått i pension, ägde hon dessutom ytterligare ett företag! Saker såg oerhört ljust ut för Fox grundaren som hade lyckats med sitt mål - att skapa en god grund för framtida "Foxare". Hon ägde ett fint, stort hus och kunde nu känna sig stolt över vad hon lyckats åstadkomma! Det dröjde inte länge förrän hon var redo att skriva över egendomen till dottern.



Dags för nästa generation! Följ Amelia Fox och lär känna henne bättre i kapitel 2.1, där hennes "riktiga" liv tar sin början...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela