Fox Legacy

Kapitel 3.7 - Efter lugnet kommer ALLTID stormen...

Publicerad 2012-05-25 18:08:35 i Generation 3,

I slutet av förra kapitlet föddes Fox-parets tredje dotter, och Sonja hoppas innerligt att det är hon som kommer kunna bli arvtagaren!

Sonja var oerhört glad över att det fanns en sådan fin stämning bland sina döttrar, som var lugna och tacksamma för även de minsta av sakerna. Hon kunde själv inte riktigt förstå att hon hade lyckats så bra! Men hon hade alltid i baktankarna att det oftast när det väl var lugnt inom familjen, var något hemskt på väg att hända...



De njöt ofta av sin trädgård i solen, medan Amelia stannade inne för att ta hand om minstingen Mirella.



En natt när allt verkligen kändes bra, var Amelia ute i trädgården för att pyssla lite i trädgården i den svala luften. Det var då hon kände som att hon svävade och allt blev plötsligt suddigt. Det var dags, det var nu hon skulle gå över till den andra sidan, där hennes mor (och Natanael, vilket var något hon smått fruktade) befann sig!



I mörkret gick Amelia bort, något familjen fick reda på först morgonen efter...
Vila i frid, Amelia Fox, arvtagare inom generation två



Det första Sonja gjorde, efter att chocken av hennes mammas bortgång var över, att leta reda på sin pappa Gregorio. Det tog ett bra tag men hon var på rätt spår och han svarade med sitt namn. Sonja snyftade till när hon berättade för honom vad som hade hänt. Det var tyst ett bra tag, men Sonja kunde höra honom gråta... Han avslutade samtalet med ett förlåt, och stängde sedan av.



Amelia hade precis innan sin bortgång avslutat en målning, som blev den mest värdefulla hittills. Hon hade blivit en väldigt känd konstnär och det var många som ville åt hennes sista målning. Men Sonja bestämde sig för att behålla den, och lät hänga den på väggen.



Amelias bortgång satte förstås spår i Sonja men hon var tvungen att fortsätta med vardagslivet, för sina döttrars skull. Det var snart Mirellas födelsedag, och det blev glädjebesked för henne, då flickan hade samma röda hårfärg som henne! Äntligen skulle Sonja få börja arbeta igen!



Sonja pratade kort med Ho Sung och förklarade att det var bäst att de slutade skaffa barn, även om hon visste att han gärna velat ha en son. Men då gav hon honom arbetet som en anledning. Nu när Amelia inte tjänade in pengar till familjen längre behövde de en till som jobbade, Ho Sungs inkomst räckte inte långt nämligen... Med ett leende på läpparna gav sig Sonja sig iväg till jobbet!



Mirella och Ellinor fann mycket glädje i att leka tillsammans. Men utan Amelia där att hjälpa till med omsorgen av de små var kraven högre ställda på Sonja.



Turligt nog var det snart dags för Ellinor att fylla år! Hon visade sig älska färgen rosa och när hon bestämde vilken färg hennes kläder samt nya säng skulle vara, blev svaret självklart.



Även Binta och Merlin hade sina födelesedagar den dagen! Merlin var förstås inte sen med att lägga in en stöt på vackra Binta...



...och därför var det inte mycket förvånande att de snart upptäckte att Binta blivit dräktig! Familjen såg fram emot att ha små kattungar i hushållet.



Efter Ellinors födelsedag blev hon och Stephanie goda vänner, och fnissiga sådana. Ho Sung ville gärna bli delaktig i deras skrattmoment men när de förklarade vad som var så roligt kunde han inte förstå. Han skulle nog aldrig kunna förstå sig på sina små flickor men älskade dem gjorde han ändå!



Han älskade dem så pass mycket att han ville det bästa för dem i framtiden och alltid såg till att de gjorde sina läxor ordentligt. Sonja såg att de kunde tycka att han var något kvävande ibland men då hon visste att han inte menade något illa lät hon det vara.



På kvällarna efter att Sonja kommit hem brukade hon ha ensamtid med Mirella och gå ut på promenader, tills dottern somnade. Det var väldigt mysigt och svalt i mörkret och Sonja kände att hon kunde tänka som bäst då.



Tiden flög förbi och det var snart dags för ytterligare en födelsedag inom hushållet! Stephanie skulle börja högstadiet och blev därför en tonåring! Hon hade verkligen fått sina drag från sin pappas sida och liknade sin faster Sun Young en hel del. Då Stephanie spenderat en hel del tid med familjens katter samt granndjuren utvecklade hon egenskapen djurälskare.



Efter att Stephanie fyllt år blev Ho Sung desto tuffare. Han såg till att hon inte bara höll sin fysik i form utan logiken likaväl! Då Stephanie var väldigt snäll sade hon inte ifrån fast hon tyckte det var oerhört jobbigt...



Med hjälp av god uppfostran lärde sig Mirella att gå och tala, och nu var hennes födelsedag nära!



Sonja kände snart av att hon började bli äldre nu, med en tonårsdotter och allt. Då rynkorna började bli synliga bestämde hon sig att det var dags att anpassa sig efter sin nya ålder och skaffade ny frisyr och klädstil.



Dagen därpå hörde de ett fruktansvärt jamande i barnrummet - det var dags för Binta att föda sina kattungar!



Amelia har gått bort och Sonja börjar bli äldre... det börjar alltså närma sig slutet på generation tre och snart står Mirella i fokus! Dessutom väntar en andra generation... av katter! Hur många ungar kommer Binta få?!
Fortsättning följer i kapitel 3.8...

Kapitel 3.6 - Att sparka en butler

Publicerad 2012-05-16 14:15:17 i Generation 3,

I förra kapitlet återvände Ho Sung äntligen och de gifte sig fort för att bekräfta att han nu var där för att stanna! Inte långt efter blev Sonja gravid och födde parets andra dotter, Ellinor! Samtidigt känner Amelia att hon närmar sig slutet...

Sonja älskade att vara två barnsmamma till sina fina döttrar! Nu när hon var mammaledig och Ho Sung börjat arbeta på idrottsarenan spenderade hon en stor del av sin tid med dem.



När Ho Sung var ledig hjälpte han Sonja att komma i form efter graviditeten, hon hade ännu en lång väg att gå för att kunna besegra honom i sparrningen, men dit tänkte hon komma!



Inom kampsport är det också viktigt med ett tränat sinne så de spelade gärna några omgångar schack emellanåt. Här var det däremot Sonja som hade ett försprång, hon var trots allt född geni och arbetade som läkare.



Amelia levde vidare något sånär, och växlade plats med flickornas föräldrar och butlern att ta hand om dem. Stephanie tyckte väldigt mycket om sin mormor och var som gladast när hon fick hennes uppmärksamhet!



Sonja kom snart att sakna sällskapet av ett hårigt spinnande katt i hushållet och bestämde sig för att hon var redo att skaffa en ny! Efter ett besök hos en granne med kattungar kom hon hem med världens sötaste Merlin!



Merlin spenderade den första tiden i hushållet genom att utforska alla rummen och människorna som var där!



Ellinor var ett väldigt uppmärksamhetssökande barn och ville ofta ha så mycket närhet som möjigt. På nätterna hände det ofta att hon brast ut i gråt och väckte hela hushållet. Men bortskämd som hon var reste alla i hushållet villigt på sig för att hjälpa henne.



Ho Sung var oftast först på plats att ta hand om sin lilla dotter, med butlern direkt efter sig. Ho Sung gillade inte riktigt den butlern och tyckte att familjen kunde klara sig utan men Sonja hävdade att huset var för stort för att dem skulle orka med städningen själva.



Tiden gick och snart blev Ellinor ett småbarn! Hon hade konstigt nog fått blont hår, man kan ju tycka att de ljusa generna inte bör dyka upp med tanke på Ho Sung... Han såg lite suspekt ut på Sonja som tog illa upp. Men hon förklarade för sin make att Ellinor måste ha ärvt alla sina gener från sin morfar Gregorio. När Amelia hörde sin ungdoms kärleks namn blev hon väldigt sentimental vilket man kan förstå...



Med Ellinors födelsedag följde snart Stephanies!



Det blev allt tydligare hos Stephanie att Ho Sung var hennes pappa då hon hade ärvt nästan allt utseendemässigt från honom! Hon utvecklade egenskapen djurälskare. I födelsedagspresent fick hon precis som de tidigare ett eget rum. Då hon älskade färgen grön blev den rätt så överrepresenterad.



Med flickorna som något äldre och ingen av dem med möjlighet att bli nästa arvtagare bestämde sig Sonja för att skaffa ett barn till. Hon hade inget emot en son men då hon inte ville vara gravid fler gånger hoppades hon att nästa barn skulle bli en rödhårig flicka... Precis som planerat blev Sonja gravid igen!



Under Sonjas graviditet växte Ho Sungs misstänksamhet mot butlern desto mer. Nästan för ofta såg han butlern bärandes på hans dotter och det gjorde ont i honom när han såg dem tillsammans... de var nästan som far och dotter! När han berättade för Sonja om detta viftade hon bort det och sa att han gjorde ett bra arbete som butler bara, som försökte skapa en god relation till barnen. Han hade fina meriter och det kunde omöjligen vara något fel på honom...



Ho Sung höll hela tiden ett extra öga på honom för att finna en bra anledning till att få honom sparkad. Han kunde nästan ana i butlerns blick att han hade en hemsk plan på gång...



För att inte göra Sonja misstänksam om vad det var han gjorde spenderade han så mycket tid som möjligt åt att glädja sig för det kommande barnet. Sonja älskade uppmärksamheten hon och fostret fick!



Ho Sung gjorde också sitt bästa för att hålla Ellinor borta från butlern. Han visste att han kunde lite på Sonja och oavsett hårfärg var Ellinor hans dotter!



Ho Sung fortsatte såhär ett bra tag och snart skulle han få lön för mödan... en natt när han varit uppe och tränat kände han en skum doft som kom från köket. Han sprang dit och såg hur elden kastade sig vilt runt och kröp uppför väggarna! Han såg att butlern tittade fascinerat på elden utan att göra något åt den och anade till och med ett leende på hans läppar! Ho Sung ringde larmcentral, tog ut sin familj i trygghet och såg på när brandmännen släckte elden. Tur nog att han upptäckt elden och varnat, annars kunde han ha förlorat hela sin familj! Inte mycket av köket fanns kvar och renoveringen startades. Men en positiv sak kom ut från det hela - äntligen kunde han bli av med butlern! 



För att trösta sin familj efter den skräckfyllda händelsen tog Ho Sung fram ett nytt husdjur från härbärget, nämligen katten Binta! Stephanie som älskade djur blev förstås överlycklig och bestämde att hon skulle bli hennes!



Binta och Merlin fann varandra direkt och det blev en massa bus och stoj!



Samma natt som Binta blev en del av familjen var det dags för Sonja att föda deras tredje barn! Precis som förra gången blev Ho Sung alldeles förskräckt och kastade sig ut på gatan efter en taxi. Under resan till sjukhuset kommenterade han om att det borde vara dags för familjen att skaffa sig en bil istället...



De kom hem från sjukhuset därpå med sin tillökning - dottern Mirella! Sonja hoppades i hemlighet att hon skulle få rött hår, för nu började hon bli ivrig att komma igång med sin karriär igen, hon var ju så nära toppen!



Familjen har fått sitt tredje tillskott! Är hon arvtagaren, måhända??
Fortsättning följer i kapitel 3.7...

Kapitel 3.5 - Den fjärde generationen

Publicerad 2012-05-11 17:07:40 i Generation 3,

I förra kapitlet påbörjades den fjärde generationen med Sonjas dotter Stephanie! Ho Sung, som sagt att han skulle återvända innan barnets födsel, har ännu inte dykt upp...

Efter Stephanies födelse lyckades Sonja få Amelia att bli en del av hennes liv igen! De spenderade en hel del tid tillsammans i den nya trädgården och deras butler serverade dem på en del godsaker medan de satt där ute och pratade. Det mesta som dök upp som samtalsämne var barndomsminnen och förstås en hel del om Stephanie! Diskussioner om Natanael och Ho Sung höll de tyst om, men var något de båda troligen tänkte på hela tiden...



På grund av sin mammas hjälp hade Sonja mycket tid över åt sig själv, vilket hon oftast spenderade åt avslappning.



Ibland fick hon ett ryck och kunde börja träna riktigt hårt sent in på natten, mest för att hon inte kunde somna då allt hon tänkte på var Ho Sung. Kampsportsträningen fick henne att glömma det jobbigaste och var den enda gången då hon kunde slappna av, på riktigt!



Dagar gick förbi och en natt när hon skulle lägga sig efter träningen tyckte hon att hon såg spöket av Jumbo smyga runt i hemmet... hon lyckades övertala sig själv att hon såg i syne och därmed vad det inget mer med det!



Det var när Stephanie var några veckor gammal som det knackade på dörren - Sonja såg genast Ho Sung framför sig och rusade dit men just som hon skulle öppna dörren frös hon till, rädd att hon skulle bli väldigt besviken om någon annan stod där bakom dörren. Men det behövde hon aldrig oroa sig för, det var ju Ho Sung ändå! Sonja blev först överlycklig men insåg samtidigt hur övergiven hon hade känt sig hela den tiden han inte varit där.



Ho Sung förklarade att hans syster och hans före detta vägrat låta honom flytta dit och ställt många hinder i vägen. När han beskrev vad han fått gå igenom för att vara med henne kunde Sonja inte göra annat än att acceptera hans förlåtelse. Då gick hon även för att hämta deras dotter och Ho Sung blev alldeles frälst! Precis som Sonja trott älskade han henne lika mycket som hon gjorde!



Inte långt efter Ho Sungs återkomst var det dags för Stephanies födelsedag!



Stephanie blev en riktigt mix av sina föräldrar då hon hade drag från de båda. Färgerna kom dock från Ho Sungs sida och det gjorde Sonja något sorgsen att hennes förstfödda inte kunde bli arvtagare... Men hon älskade förstås inte Stephanie mindre för det!



Under tårtätandet kunde Ho Sung inte låta bli att undra vad det var för konstig svärmor han hade fått egentligen - Amelia stirrade ohämmat på honom, som om han åt med gaffel för första gången. Som om hon väntade på att han skulle göra något fel.



Ho Sung och Sonja hade en privat återförening den natten, redan morgonen efter bestämde de sig för att skriva under giftermålspapperna. De ordnade inget bröllop och Amelia fick bli deras vittne!



Innan det var dags för Ho Sung att skaffa jobb bestämde han sig för att tillbringa så mycket tid som möjligt med sin nya familj, vilket förstås var väldigt uppskattat! Stephanie accepterade nästan direkt Ho Sung som sin pappa.



Det var dock bara mamma som fick köra henne med vagnen vilket Ho Sung kunde ta lite illa upp vid ibland, men Sonja uppskattade de stunder hon hade själv med Stephanie lika mycket som de dem hade med Ho Sung.



En dag efter middagarna anade Sonja något som hon misstänkt sedan ett tag tillbaka - hon var gravid! Då hon själv var läkare kunde hon ganska snabbt konstatera att detta stämde och berättade för både Amelia och Ho Sung som blev oerhört glada! Stephanie var ännu för ung för att förstå men Sonja ville att det skulle gå rätt till och berättade för henne med.



Nästa person att få veta var förstås Sandra - hon arbetade som stylist på ett ställe ute i stan så Sonja passade på att åka ut dit och hälsa på sin tvillingsyster! Sandra blev förvånad över att Sonja så tidigt hade stadgat sig och redan skulle få sitt andra barn, när hon själv inte ens haft ett seriöst förhållande. Men hon gratulerade förstås sin syster och lovade att hälsa på oftare när barnet kommit!



Dagarna flöt på och Sonja blev allt större. En natt gick vattnet och det var dags.



Ho Sung blev alldeles bestört, han kastade sig ur sängen, for ut i gatan, fick tag på en taxi och satt och tuggade på naglarna frenetiskt under bilresan. Sonja var förstås lugn, hon hade kunskap om sådant här nu och visste delvis vad som väntade. Dessutom var barnmorskan hennes kollega!



Efter en relativt okomplicerad förlossning, till skillnad från Stephanies födelse, kom familjen hem med det nya barnet - en flicka de döpte till Ellinor! Ellinor var en blivande geni som älskar naturen.



Ho Sung var oerhört glad över att få vara delaktig i Ellinors liv från första början och hade svårt att släppa ifrån sig henne.



Efter att Ho Sung återvänt och Ellinor föddes kände sig Amelia utanför igen... ensamheten hade grabbat tag i henne och en dag fann hon sig själv stå framför sin mor Katrinas grav och längta. Hon började bli riktigt trött nu även om hon skulle leva en tid till...



Ho Sung och Sonja fick en dotter till, kanske den blivande arvtagaren?!
Fortsättning följer i kapitel 3.6!

Kapitel 3.4 - Livet går vidare

Publicerad 2012-05-07 19:17:08 i Generation 3,

I förra kapitlet återvände Sonja tillbaka hem från Shang Simla och vardagen påbörjades direkt, hon skaffade jobb inom sjukvården och just när hon åkt iväg får familjen besök av liemannen...!

Det var med stor sorg som liemannen lyfte upp Jumbo i sin famn - familjens älskade katt hade blivit så gammal! Natanael och Amelia som blev vittne till kattens bortgång grät oerhört mycket och försökte stoppa honom, men nu var det dags och Jumbo verkade glad att få gå vidare. (Natanael var faktiskt glad över att det inte hade varit hans tur - än!)



Sonja blev förstås väldigt ledsen när hon fick höra de tråkiga nyheterna, hon hade trots allt vuxit upp med Jumbo och hade kommit honom nära... Men hon hade inga planer på att skaffa en ny katt åt familjen, inte på ett tag.



Sonja återvände till jobbet och det var sent in på kvällarna som hon hade sina skift. Hon gillade sitt jobb där då hon älskade att hjälpa och ta hand om andra simmar!



Dagen efter Jumbos bortgång hade Sonja ingen aning om vem som kommit på besök hos henne - det var Natanael som stod vid dörren och chockat hälsade främlingen välkommen! Han lät honom komma in efter att han presenterat sig och väntade spänt på Sonja, undrade hur hennes reaktion skulle se ut!



Men Natanael fick aldrig se Sonja och Ho Sung återförenas... medan han passade Johan och Johanna kände han hur hans kropp plötsligt blev väldigt lätt - nu var det dags att gå vidare! Med lite skräckblandad förtjusning lät han naturen ha sin gång...



Ho Sung blev alldeles förskräckt när han klev in i rummet och såg spöket av Natanael och liemannen! Han ropade dit Amelia men de försvann båda innan hon kom... Ho Sung hade sett fram emot att träffa Sonja igen och så hände detta. Han visste knappt hur han skulle kunna berätta detta för henne!



När det närmade sig kväll var Sonjas arbetspass slut. Hon trodde hon såg i syne när Ho Sung stod där på andra våningen, såg henne i ögonen, varmt men samtidigt sorgset. Sonja anade direkt att något hade hänt då hon såg hur ledsen Amelia var. Men Sonja kastade sig i hans famn, uppmanade honom att berätta senare. Nu ville hon bara vara med honom!



Sonja tog Natanaels bortgång förvånansvärt bra, hon visste att Natanael hade levt ett gott liv och att det hade varit dags, även om hon uppskattade hans sällskap. Vad Natanaels bortgång och återföreningen med Ho Sung också givit henne var mod! Tidigt på morgonen åkte hon iväg med taxin för att avsluta det hon borde ha gjort för länge sedan - sin relation med Bror Tinnberg! Han blev alldeles förkrossad, men Sonja visste att hon gjorde alldeles rätt i det!



Ho Sung hade planerat att stanna ett tag och Sonja gladdes över all tid hon plötsligt hade med honom! Han blev långsamt en del av familjen och var även med under Johan och Johannas födelsedag! Johan var oerhört lik sin bror Arwin när han var liten.



Medan Johanna, inte så väldigt förvånansvärt, blev lik sin moster Natalia! Nu när barnen blivit större tog Amelia beslutet att skicka iväg de båda på internatskola. Sonja var oerhört förargad över sin mammas beslut men visste att hon inte kunde säga emot henne... Dessutom hade hon blivit väldigt deprimerad efter Natanaels bortgång och hade knappt spenderat tid med barnen. Vilket gav svar till Sonjas misstankar, även om de inte var så tilltalande - Natanael var deras far!



Inte långt efter att tvillingarna lämnat hushållet insåg Sonja något som chockade henne så pass att hon fick tunghäfta - hon var gravid!!



Sonja verkligen sprang efter Ho Sung för att berätta det för honom, han blev minst lika chockad som hon hade blivit! Detta skulle förändra deras liv helt, men innan dess ville Ho Sung hem och se till att han kunde flytta hit för gott. Han lovade att han skulle vara tillbaka innan förlossningen, och det var med händerna på magen och sorg i hjärtat som Sonja sa adjö till Ho Sung, igen. Men denna gången visste hon att när han återvände, var det för gott!



Under graviditeten hade Sonja mycket tid över till annat och bestämde sig för att med sina och mammans sparade pengar investera i en trädgård alla kunde ha glädje över - grill, waterslide, pool, koja samt kikare, men bäst av allt var hörnan för kampsportsträning!



Amelia hade, sedan Natanael gått bort och barnen åkt till internat, blivit allt mer uppslukad i sina målningar. Hon tjänade in ordentligt med pengar, så nytta gjorde hon absolut, men höll sig hela tiden för sig själv. Sonja saknade sin mamma och ville hon skulle glädjas över hennes graviditet, men fick inte mer än en vanlig gratulation. Det var nästan så hon inte vågade vara glad framför henne.



Det gick till och med så långt att hon inte ens märkte att hon åldrades framför staffliet! Och av någon anledning dök den gråa jakon Ching upp från ingenstans!! Han visade sig ha varit i Amelias ryggsäck hela tiden?!



Sonja använde mycket av sin tid i slutet av sin graviditet att stjärnskåda, det fick henne att på något sätt känna sig närmare Ho Sung men stärkte längtan desto mer.



Det var ensam som Sonja några dagar därefter åkte taxi in till sjukhuset. Hon hade en svår förlossning som varade i hela två dygn men till slut hade hon barnet i famnen!



Det blev en flicka! Sonja kunde inte få nog av att se den lilla i ögonen, resultatet av hennes och Ho Sungs kärlek. Han skulle älska sin dotter lika mycket som hon gjorde det, det visste hon! Stephanie döpte hon flickan till, en blivande musikalisk geni.



Med Stephanies födelse verkade Amelia på något sätt vakna till liv och hon kunde ibland gå ut i barnrummet och kela med henne, vilket värmde Sonjas hjärta, men hon saknade ändå den nu viktigaste personen i hennes liv.



När ska Ho Sung återvända för att träffa sin lilla dotter?!
Fortsättning följer i kapitel 3.5...

Kapitel 3.3 - Den sanna kärleken

Publicerad 2012-05-03 21:06:28 i Generation 3,

I förra kapitlet tog Sonja beslutet - hon skulle återvända till Shang Simla!

Sonja försökte inte ens njuta av examensdagen - när hon gått genom skolans dörr för sista gången åkte hon snabbt hem och bytte om från sina examenskläder. Väskan packades och pengar förbereddes, hon skulle vara där i god tid innan flyget lämnade flygplatsen!



Bror Tinnberg var där för att vinka av henne innan hon körde mot flygplatsen, och även om Sonja anade att hennes känslor för honom svalnat helt gav hon honom en kärleksfull kram. Under resan kunde hon inte sluta tänka på hur härligt det skulle vara att återvända till underbara Shang Simla, att få komma igång med kampsportsträningen, och att träffa Ho Sung, förstås!



Precis som hon gjort förra gången hon var där hyrde hon en cykel och tog sig ut till marknaden. Hon trampade så fort att hon började flåsa och hjärtat slog i högvarv!!! Det var lika underbart som det varit två år tidigare!!



Innan Sonja ens hann parkera möttes hon av Ho Sungs chockade blick - han kände igen henne trots att hon nu var ungdom! Vilket också gjorde att hon insåg att hon hellre borde ha väntat innan hon kom dit - hennes armar och ben hade blivit som spaghetti och efter varje steg hon tog trodde hon att hon skulle falla ner till marken!



Det blev en glad återförening och Sonja trodde verkligen att hjärtat skulle hoppa ur bröstet på henne när han kramade henne. De pratade en hel del och när Ho Sung frågade henne hur länge hon varit där skämdes hon något och vågade inte vara helt ärlig och berätta att hon anlänt för bara en timme sedan!



Hennes återförening med Ho Sung stärkte henne oerhört mycket och hennes nästa stopp var kamsportsakademin. Hon kom genast igång med det hon hållit på med sist och fortsatte hela natten igenom.



Till frukost dagen efter åt Sonja vegetariska vårrullar, serverade av Ho Sungs syster, Sun Young. Hon kunde känna hur Sun stirrade på henne medan hon åt och misstänkte att hon hade något att säga, men höll tyst om det. Sonja hade inte någon vilja att få henne att prata heller.



När hon återsåg Ho Sung hade han en bekymrad blick över ansiktet, och hon frågade vad som stod på. Han tog hennes händer i sina och såg henne i ögonen.

- Jag är kär i dig, Sonja.
Hans ord fick henne att rodna häftigt över ansiktet men samtidigt högg det till i magen när hon såg hur bekymrad han faktiskt var över detta.
- Det är inget fel med det! fick hon fram, sedan log hon. Jag är kär i dig med.
- Det är inte det, Sonja...
Han drog tillbaka sina händer och blickade ner i marken.
- Jag är gift.
Orden kändes som ett slag i magen och tömde hennes lungor på luft.
- Älskar du henne? frågade hon och skakade i hela kroppen.
- Nej, men...



Sonja avbröt honom genom att kasta sig fram och kyssa honom.
- Var med mig, Ho Sung! sa hon.
Han blev chockad men hon verkade få vad hon ville. Han nickade, och då gjorde han ett löfte att han skulle lämna sin hustru, för att vara med henne.



Sonja var nöjd med sig själv, tills hon såg hur Ho Sungs ansikte vred sig i förskräckelse! Vid dörren bakom Sonjas rygg stod hans hustru!!



Sonja ställde sig åt sidan när hans hustru gick fram och skrek åt honom! Då hon inte skrek på ett språk Sonja förstod, kunde hon inte göra annat än att se på hur Ho Sung blev skriken åt rakt i ansiktet. Ho Sung fick överrösta hustrun och bad Sonja att gå därifrån, och lovade att han skulle leta reda på henne så fort han hade fixat detta. Han fick fram ett litet leende trots att hans hustru stod och skrek framför honom. Sonja gjorde som han sade och även om hustruns plötsliga närvaro chockat henne var hon övertygad om att Ho Sung äntligen var hennes!



Hon spenderade natten med att meditera och försökte rensa bort alla dåliga tankar som bildats sig runt henne.



Morgonen efter träffade hon Ho Sung igen, hustrun skulle inte ge sig så lätt och för deras skull var det bäst att de höll sig från varandra tills situationen blev löst! De sa adjö till varandra och Sonja kände att hennes tillit hos Ho Sung var väldigt stark. Därför hade hon det inte så jobbigt att resa hemåt flera dagar senare, trots att hon inte sett till honom en enda gång och inte ens kunde säga hejdå en sista gång innan avresan...



Den första att välkomna Sonja hem var Jumbo, och hon kunde inte tycka annat än att hans härliga spinnande och mjuka, varma päls var mer än välkomnande!



Dagarna gick och Sonja kände att det var bäst att skaffa sig ett jobb inom sjukvården. Hon fick en ledig tjänst och trots att hon var ganska upptagen med detta jobbet kunde hon inte låta bli att tänka på Ho Sung dag ut och dag in... Åh, som hon längtade tills han var tillbaka hos henne!



En av dagarna Sonja var iväg på sitt arbete fick familjen ett oväntat besök... liemannen! Men en tvivlan uppstod, vems tur var det att gå vidare, Natanael eller Jumbo!?!



Kommer Sonja återse Ho Sung... igen?! Och vems bortgång är det som är på gång?!
Fortsättning följer i kapitel 3.4...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela