Fox Legacy

Kapitel 2.2

Publicerad 2012-04-12 10:05:16 i Generation 2,

I förra kapitlet skaffade Amelia sin första pojkvän, Gregorio, och de är upp över öronen förälskade i varandra! Men kommer förhållandet att hålla?

Amelia fortsatte leva ett relativt lugnt i slutet av sitt tonårsliv, som innehöll en hel del läxor, fester, skvaller och förälskelser. Gregorio fortsatte hon att tycka om starkt trots att hennes vänner och andra i närheten gärna viskade lite om hans skumma klädstil och smått obehagliga besatthet av sand och öken och Egypten! Men Amelia var snabb med att försvara honom, hon kände att Gregorio var nog ändå den rätta!



När det gällde hennes föräldrar visade det sig att det inte blev någon tillökning av Fox-medlemmar på ett tag, då Katrina hann bli åldring... Hon skämdes en del över sitt gråa hår och färgade snabbt tillbaka det till sin vanliga nyans! Här skulle man absolut inte se gammal ut!



Natanael däremot hade inget emot att Katrina blivit äldre och fortsatte älska henne lika mycket som de gjort tidigare, även om han höll tyst om att längtan efter ett barn till fortfarande fanns där...



Och Natanaels längtan dämpades inte när det nu var dags för Natalia att ha sin födelsedag! Nu när hon också var tonåring var det dags att plocka undan alla leksaker som stod framme och vänta med att ta fram dem till Katrinas eventuella barnbarn föddes istället!
Natalia hade utvecklat en lite mer mörkare stil än sin syster då det visade sig att hennes musikaliska drömmar handlade om att bli rockstjärna!



Natalia fick av föräldrarna precis som Amelia ett eget rum att fixa efter sitt eget tycke! Men bäst av allt tyckte hon ändå att Amelias present var den bästa, nämligen en gitarr! Hon började genast öva!



Under den korta period som Natalia och Amelia var tonåringar samtidigt hittades det på en hel del roliga saker och Amelia uppskattade sin mer "äldre" lillasyster! De rök ofta ihop i kuddkrig om kvällarna där Amelia var klart överlägsen.



Men ja, redan nästa morgon växte Amelia upp till ungdom och hon och Gregorio tog studenten! Amelia gillade inte riktigt examensuniformerna och kom i kläder hon själv valt ut. Men hon tyckte de satt så bra på Gregorio som annars alltid gått runt i sina traditionella egyptiska kläder...



Kvällen samma dag som studenten firade de uppe i trädkojan. De gjorde ifrån sig en hel del ljud och stackars Natanael fick håll för öronen...



Det dröjde inte lång tid förrän Amelia och Gregorio bestämde sig för att gifta sig, 18 år gamla! Natanael grät en del medan Katrina kände sig oerhört stolt över att se sin vuxna dotter stadga sig och vara så säker på vad hon ville här i livet! Amelia däremot såg inte själva bröllopet som en stor grej utan var mest stolt över att ha lyckats få Gregorio att klä på sig finkläder.



Amelia och Gregorio svor trohetseden och lovade att älska varandra i nöd och lust, tills döden skiljer dem åt. Hm, vi får väl se hur detta kommer gå!



Amelia har nu gift sig med Gregorio och deras framtid tillsammans har tagit sin början! I nästa kapitel följer vi dem på deras smekmånad, hmm, undrar vart de ska åka?!
Fortsättning följer i kapitel 2.3...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela