Fox Legacy

Kapitel 2.6

Publicerad 2012-04-18 14:31:09 i Generation 2,

I förra kapitlet fick Amelia och Gregorio tvillingflickor!

Allt eftersom att hushållet har vuxit kände Amelia att hennes föräldrar kanske önskade lite mer privatliv, så hon startade ett bygge av ett mindre hus, endast sammankopplad med huvudbyggnaden via trädgården! Där skulle Katrina och Natanael flytta in när de kände att de ville vara lite för sig själva! Hon överskattade dock budgeten en del så tyvärr fick bygget läggas på is ett tag, tills hon samlat in mer pengar via sina konstverk.



Denna gången var Natanael först framme med att hälsa på nykomlingarna och knuffade undan Katrina och föräldrarna till barnen lite lätt, tur nog att det fanns två av dem!



Även Natalia fick chansen att gosa lite med de små, trots att hon var fullt upptagen med sitt nya band!



Det var snart dags för en födelsedag, nämligen Natalias! Nu när hon var ungdom hade hon bestämt sig för att lämna Fox-hushållet och åka ut på turné med sitt band, där hon spelade gitarr. Det var med sorg i hjärtat som Amelia och hennes föräldrar sa adjö till henne, särskilt Natanael var ganska förtvivlad och ledsen efteråt... Men Natalia hade valt det hon älskade mest i livet och det hade han full förståelse för!



Tiden går fort i simmarnas värld och Amelia fortsatte tjäna in pengar på sina målningar, pengarna rullade in med andra ord! Trots att hon var mamma till tre små barn hade hon ändå tid till sig själv och arbetet hon älskade.



Det var dags för tvillingarnas OCH Arwins födelsedagar, då de nämligen fyllde år samma dag! Det blev en stor födelsedagsfest, Katrina var huvudet bakom det hela, och efter tårtätande var det dags! Tvillingarna visade sig vara i princip identiska. Det enda som skiljde dem åt var ögon och hudfärgen. Sandra fick sin pappas olivgröna ögon och mammas ljusa hy...



... medan Sonja fick mormors mintgröna ögon och pappas mörkare hy! Som synes fick de båda rött hår så det blev självklart att någon av dem fick bli arvtagare!



Arwin blev en väldigt söt pojke med en blick som var menad att få flickor att smälta som äldre!



Det var strax efter barnens födelsedagar som Gregorio började bete sig skumt... Han låste ofta in sig i toaletten och när Amelia fick ett samtal från hans arbete där de undrade vart han var blev hon förtvivlad! Vad hade han för sig egentligen?! Hon skulle aldrig ha anat att hans kärlek för Egypten hade nått gränsen för galen och inte heller hade hon anat vad det var han hittade på, inlåst i toaletten!



Gregorio och Amelia hade aldrig grälat tidigare, och nu när de gjorde det var det som en explosion av ilska som utbröt! De skrek åt varandra och det var nära att sluta i slagsmål... Natanael var inte hemma då men hade han varit det så hade det eventuellt slutat ännu värre, för Gregorio då förstås!



Katrina grep in så fort hon kunde och skrek hon med, om inte mer än Amelia! De gav då honom ett val, antingen glömde han bort allt som hade med Egypten att göra, eller så skiljde de sig! Gregorios val var självklar för honom, han valde att skiljas... Amelia blev alldeles chockad, tänk att han valde ett land istället för sin egen familj!



Gregorio sa adjö till sina barn, gav dem en kram, och försvann ur deras liv... Vart han sedan tog vägen visste nog alla!



Gregorio och Amelia har skiljt sig!!
Fortsättning följer i kapitel 2.7...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela