Fox Legacy

Kapitel 2.4

Publicerad 2012-04-13 10:33:32 i Generation 2,

I förra kapitlet var Amelia och Gregorio nyss hemkomna från sin smekmånad, och då uppstod frågan: är Amelia gravid?!

Ett par spända dagar följde, men efter ett besök i sjukhuset fick Amelia det bekräftat - hon var gravid! Om det var en tjej eller kille fick bli en överraskning!



Gregorio blev glad över nyheten och Amelia förstås likaså, men hon hade misstankar om att Gregorio hellre hade väntat något år till innan de skaffade barn. På hemresan hade han, ivrigt som ett barn själv, berättat om hur spännande det skulle vara nästa gång de åkte iväg, men nu när de skulle få ett barn tillsammans var en sådan resa långt bort i framtiden... Hon kunde se sorgen han försökte dölja i sina ögon och blev lite besviken på sig själv samtidigt.



Katrina däremot blev helt galen av lycka och kunde knappt tro att hon snart skulle bli mormor!



Katrina blev till och med så glad att hon bestämde sig för att gå på pension omedelbart, allt för att kunna vara där för sin dotter och kommande barnbarn! Familjemedlemmarna samlades för att fira två viktiga händelser i deras liv!



Under sin graviditet hade Amelia helt plötsligt mycket mer tid över åt att finslipa sina målarfärdigheter. Då hon och Katrina ofta var tillsammans om dagarna började hon över på att skapa porträtt, med sin mamma som den första att posera. Och hon var faktiskt ganska nöjd med resultatet, som fick pryda väggen i sovrummet!

Dagarna flög förbi och en dag då det bara var Amelia och Katrina hemma och hon stod och målade i hallen förstod hon att nu var det dags - tredje generationen Fox skulle födas!



Arwin Fox blev född! Den första killen med den ursprungliga Fox-blodet i sig och oerhört älskad av alla inom familjen! (Försök ignorera buggen på kommande bilder, den blev fixad efteråt)



Gregorio var oerhört stolt över sin son och envisades att hjälpa till att ta hand om honom, eftersom Amelia var lite motvillig och helst inte ville släppa ifrån honom annat än till Katrina. Hon kunde nämligen ibland höra om hur Gregorio viskade i Arwins öra om alla äventyr de skulle uppleva tillsammans i Egypten så fort han fick tillfälle att ta dem dit. Hon var lite nervös att de skulle sätta sig på planet så fort hon vände ryggen till, och aldrig att hon skulle tillåta sin son utsätta sig för en sådan fara, ens om han hade varit vuxen!



Men även om Gregorio var stolt över sitt barn var ingen mer stolt över Arwin än vad Katrina var! När Amelia behövde ha händerna fria när hon skulle måla var Katrina där genast!



Amelia älskade allt som hade med Arwin att göra och pysslade om honom på gränsen till kvävande. Men lilla Arwin verkade älska uppmärksamheten han fick och ville gärna gosa massor med mamma!



Med blandad skräck och förtjusning var det då Amelia insåg något av stor vikt - Arwin skulle inte vara ensambarn länge till! För nu väntade hon nämligen barn igen! Hur skulle Gregorio reagera på detta?!



Amelia är gravid igen!
Fortsättning följer i kapitel 2.5...

Kommentarer

Postat av: Greta

Publicerad 2012-04-14 19:39:47

Undrar bara en sak.. Det där håret som Amelias lillasyster hade när hon var tonåring, är det nedladdat? Isåfall, vart laddade du ner det?

Postat av: Yoshi11

Publicerad 2012-04-15 16:51:44

Den följde med en sim från exchange :) Brukar kolla där emellanåt och istället för att behöva ladda ner frisyrer och liknande för pengar tar jag bara ner simmar på exchange och installerar innehållet! Raderar efteråt det som jag misstänker kan vara buggar eller sånt jag inte vill ha som följde med denna simmen men frisyrerna är det jag är främst ute efter :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela