Fox Legacy

Kapitel 2.5

Publicerad 2012-04-16 15:14:56 i Generation 2,

Amelia är gravid igen! Hur ska familjemedlemmarna reagera på detta?!

Trots Amelias självklara uppenbarelse som snart bekräftades av ett test bestämde hon sig för att hålla tyst om graviditeten så länge det gick. Det påverkade trots allt inte hennes vardag så mycket, hon hade sin mamma och Natanael som båda hjälpte henne oerhört mycket med Arwin när hon kände för att måla! Hon hade dessutom börjat tjäna in en hel del på sina konstverk vilket hjälpte familjens budget en del nu när Katrina hade gått i pension.



Arwin växte snart upp till ett småbarn och visade sig få den traditionella röda Fox-hårfärgen! Han var ett väldigt busigt men smart barn, och en riktigt ögontjänare... Tur att där fanns andra som kunde hålla koll på honom i hushållet för Amelia var inte säker på att hon skulle klara av det själv!



Arwin var till och med så busig att Katrina inte riktigt orkade hela tiden och ibland fick hon sätta sig ner på soffan och titta på TV... Men såklart slängde hon blickar med jämna mellanrum mot barnbarnet! 



Natanael lockade som vanligt fram en massa skratt!



Det dröjde ett bra tag innan Amelias graviditet blev synlig, och den som först lade märke till detta var Natalia. Hon kommenterade systern viktökning och Amelia bestämde sig då för att nu var det dags att berätta! Gregorio reste sig snabbt från matbordet och gick fram till dem, stum och chockad...



...men då började han försiktigt böja sig ner och känna på magen. Amelia tänkte att det här skulle nog ändå kunna sluta bra.



I slutet av graviditeten verkade Gregorio ha glömt bort allt som hade med Egypten att göra (även om han alltid bar den där fula tröjan). Han tillägnade extra mycket tid åt sin hustru och hon kände sig förstås väldigt smickrad!



En natt vaknade Amelia av att vattnet hade gått - nu var det dags för barnet att födas! Då familjen ännu inte skaffat en egen bil fick Gregorio springa ut och fånga en taxi. I ilfart körde de till sjukhuset, stackars chauffören var alldeles vit av chocken att köra en gravid kvinna med värkar!



Förlossningen gick förstås bra men avslutades med en överraskning - det blev inte bara ett barn, utan två!! Chockade och omtumlade åkte Amelia och Gregorio snart hem till det nyrenoverade barnrummet, anpassat för deras nyfödda flickor!
Sonja och Sandra fick bli deras namn, Gregorio röstade på något egyptiskt vilket Amelia snabbt strök bort!



Är någon av dessa två flickor blivande arvtagare måntro?
Fortsättning följer i kapitel 2.6...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela