Fox Legacy

Kapitel 3.1 - Kampsport i Shang Simla

Publicerad 2012-04-24 14:03:35 i Generation 3,

Nu har vi lämnat generation 2 och Amelia, och nu är det dags att följa arvtagaren för generation 3, nämligen Sonja! Sonja är en disciplinerad och sportig tjej och hade just skaffat pojkvän när Amelia låter henne åka iväg på sin drömresa till Shang Simla! Att hennes mamma har dolda motiv bakom resan misstänker hon inte ens...

Sonja anlände till Shang Simla tidigt på morgonen och efter att ha spenderat en stund med att packa upp sina resväskor i baslägret hyrde hon en cykel och tog sig raka vägen till marknaden. Det var verkligen vackert där och hon kände sig verkligen hemma!



Sonja hälsade på lokalbefolkningen men observerade desto mer. Hon hade ett och annat att lära sig om deras seder och insåg ganska snabbt att de inte riktigt hälsade på samma sätt som hon var van vid, men de var förstående och tog aldrig illa upp.



Nästa mål för hennes resa var att ta sig ut till kampsportsakademin, men innan dess ville hon fylla på med lite mat och liknande som hon kunde ta med sig. Där bakom kassan såg hon...



...den snyggaste mannen hon någonsin sett! Sonja trodde knappt sina ögon först och kunde knappt sluta stirra! Han log tillmötesgående och frågade artigt med brytning vad det var hon var intresserad av.



Det tog ett tag innan Sonja reagerade och hon tittade drömskt på honom en längre stund. Han trodde nog hon inte förstod riktigt vad han sa med sin brytning och repeterade det han sa några gånger!



När konversationen väl var igång kunde Sonja inte låta bli att smälta av hans lågmälda, mörka stämma. När hon köpt det hon behövde frågade han vart hon kom ifrån och vart hon skulle ta vägen. De pratade en hel del och tiden nästan rann iväg medan de stod och diskuterade. Hon fick reda på att han hette Ho Sung och att tidigare varit en elev på kamsportsakademin innan han varit tvungen att hjälpa till med ekonomin i hushållet. Han bodde nu med sin äldre syster.



Även om Sonja gärna hade stannat kvar en längre stund var Ho Sung tvungen att återvända till sitt arbete. För att inte störa honom längre sa de adjö och hon gick motvilligt därifrån, omedveten om att han tittade efter henne en bra bit efter att hon gått.



Väl framme vid kampsportsakademin glömde hon nästan bort Ho Sung och såg hur en kvinna smidigt och graciöst tränade kampsport.



Sonja började genast träna men insåg ganska snart att hon hade en lång väg att gå... men alla är väl nybörjare någon gång!



Sonja hade en vilja av stål och hon tränade tills det blev mörkt! Snart hade hon förtjänat sin första ranking och bälte, vilket hon var oerhört stolt över.



Den natten var hon så trött att hon inte ens orkade ta sig ut med cykeln tillbaka till baslägret utan somnade på en bänk på akademin...



Morgonen efter var det fullt ös igen och det var bara att träna, träna, träna, så hon kunde få nya bälten! Kampsportsakademin hade egentligen allt hon behövde, med undantag för mat vilket hon själv ändå hade haft med sig.



Den sista dagen på hennes resa lämnade hon kamsportsakademin och åkte ut till marknaden, för att hälsa på Ho Sung, förstås. Någon annan stod bakom kassan denna gången och Sonja kände igen henne som kvinnan som tränade på akademin första gången hon gick dit. Ho Sung var också där och packade varor, så hon antog att kvinnan var hans syster men frågade inte mer om det. Hon berättade för Ho Sung att hon skulle hemåt den kvällen och hon tyckte hon anade något sorgset i hans blick...



Men istället log han och hoppades att hon trivts i Shang Simla och någon dag skulle återvända. Vilket hon förstås planerade att göra! Efteråt återvände hon till baslägret för att packa sina grejer.



Hemresan gick förbi utan problem och när hon äntligen kommit hem möttes hon av sin mamma. Hon la först inte märke till att något var annorlunda, men sen såg hon förstås - hennes mamma var gravid!!



Sonjas mamma är gravid, trots sin relativt höga ålder! Många tankar rusar genom hennes huvud, men främst av allt - vem är pappan?!?
Fortsättning följer i kapitel 3.2...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela