Fox Legacy

Epilog

Publicerad 2012-08-22 13:00:00 i Generation 6,

Det var läskigt i tidsmaskinen. Om Leni hade varit smartare hade hon kunnat beskriva känslan som om varje partikel av hennes kropp vandrade iväg åt varsitt håll, som om den var oförmögen att hålla ihop sig i sin vanliga, fasta form. Och sedan var det ju mörkret... ja, bara mörkret i sig var läskigt. För en stund trodde hon att hon var död.
 
 
Det var brusandet av vinden och den hårda marken som fick Lenis kropp att inse att den ännu levde. Alla partiklarna var fasta och på sin plats, hennes hjärta slog som den skulle (nästan) och andetagen var lugna.
 
 
När Leni till slut öppnade ögonen möttes hon av en underlig syn. Hon var inte säker på vad det var, men det påminde om ett träd till formen. Det fanns fler av dessa underliga träd, eller vad det nu var för något, och hon var tacksam att de hade gett henne skugga. Fast egentligen spelade det ingen roll, hon drömde ju ändå så om hon hade legat i solen för länge hade inte spelat någon roll.
 
 
Leni reste sig yrvaket upp. Lika bra att betrakta sin omgivning på stående fot.
 
 
Det var då Leni upptäckte att något var annorlunda. Vanligtvis i hennes drömmar brukade hon bli något hon inte var i verkligheten, vilket i hennes fall var modig. Men här härskade hennes rädsla fullkomligt, hon var så rädd eftersom hon inte visste var hon var. Hon nöp sig själv, och insåg snabbt att detta inte var en dröm - detta var verkligheten! Ganska snabbt kom hennes minnen tillbaka till henne, från då hon letat efter sin mamma och funnit hennes hemliga källare... och tidsmaskinen!
 
 
Paniken grep tag i Leni - vad skulle hon göra?! Tidsmaskinen hade tydligen fungerat och nu var hon på en plats hon inte kände igen, antagligen långt ifrån hennes egen tid! Aldrig tidigare hade hon försatt sig själv i en farlig situation, men nu hade hon hamnat rätt i en, oförmögen att agera! Vad skulle hon göra nu?!
 
 
Leni bet ihop. Hon var tvungen att samla sig, annars kunde detta sluta riktigt illa! Hon såg då vägen intill det höga berget. Om hon följde den, kanske hon kunde finna någon på vägen som var villig att hjälpa henne...
 
 
 Vad som väntar Leni har vi ingen aning om... ännu. Men många av oss har nog en aning om vart hon hamnat!
 
 
Klicka på bilden för att komma till den nya bloggen! 

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2012-08-27 09:38:01

Nej, kommer den vara på engelska och på den bloggportalen!:(
Gillar inte alls den bloggportalen för allt blir så konstigt! :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela