Fox Legacy

Kapitel 5.5 - Bråk och försoning

Publicerad 2012-08-06 13:00:00 i Generation 5,

I förra kapitlet upptäckte Kristin sina starka känslor för Kristin och de är nu i ett förhållande, vilket gjorde att Lizzie blev ensam... Hon är  nu ett barn och har just fått träffa sin pappa för första gången.
 
Siennas reaktion när hon fick veta att Kristin bett Jeremiah flytta in och ta hand om Lizzie överraskade Kristin totalt. Inte hade hon haft en aning om att Sienna skulle bli så arg som hon blev!
 
 
Sienna hade blivit så upprört att Kristin var tvungen att höja rösten för att bli hörd. Hon försökte förklara att det varit fel av dem att låta Lizzie växa upp så ensam som hon gjort och att oavsett hur mycket Kristin försökte uppfostra henne var det i slutändan inte hon som var hennes mamma. Detta gjorde förstås Sienna ännu mer rasande.
 
 
Men av någon anledning insåg en mer förnuftig del av Sienna (hade hon ens en sådan?) att det var lika bra att sluta gräla och låta det vara. Hon hade trots allt nästan alltid haft en mamma och hon gjorde väl bara fel om hon lät Lizzie växa upp utan kontakt med sin pappa.

 
Lizzie fortsatte ändå med sin isolering i garaget, och förbättrade sina uppfinningar. Ibland hände det olyckor...

 
...men då Jeremiah hela tiden fanns nära till hands skedde det inga allvarliga skador och Lizzie var glad över att ha honom där. Han stöttade henne i hennes intressen och hjälpte henne inhandla det skrot som behövdes i hennes verkstad.

 
Lizzie hade gärna stannat kvar hela dagarna utan paus i garaget men när olyckorna skedde så såg hon inget vidare ut och luktade illa. Därför blev hon trots allt tvungen att ta ett bad.

 
Trots deras tidigare bråk blev Sienna och Kristin snart vänner igen, eller i alla fall ett älskande och icke-bråkande par. Det gick bra i deras karriärer nu och många av deras onda planer gick igenom. Nästan alla kunde man läsa om i tidningarna.

 
En dag tyckte Jeremiah att det måste vara tråkigt för Lizzie att alltid vara instängd i det där garaget så han bestämde sig för att ta med Lizzie till nöjesparken medan Sienna och Kristin var på jobbet. Lizzie följde med, om än något motvilligt.

 
Väl där var motvilligheten nästan som bortglömd. Djupt där inuti var Lizzie trots allt fortfarande ett barn och karuseller och glad musik var något hon också lockades till. Jeremiah hörde Lizzie skratta för första gången någonsin där och då.

 
När det började mörkna slog de sig ner vid en bänk och tittade på fontänen.

 
Det sades inte mycket mellan dem och Lizzie bar något hängande mungipor, men Jeremiah kunde se att hennes ögon glittrade av lycka. Han hoppades dock inte på att hon skulle börja gråta för han var inte ett dugg duktig på att trösta någon.

 
Väl hemma igen och på väldigt gott humör började Sienna genast på nya uppfinningar. Det hon hade fått se på nöjesparken hade gett henne väldigt mycket inspiration och hon behövde skrida till verket omedelbart!
 
 
Inte ett dugg förtjust i det var det tid nog för Sienna att lämna ungdomens glada dagar och bli vuxen. Hon hatade redan rynkorna och den inte alls lika spänstiga huden på kroppen, men hon tänkte inte låta sig själv gå under för det!

 
Även Kristin åldrades och bestämde sig för att klippa håret kortare än hon någonsin haft det.

 
Fortfarande lika kära som när de först insåg sina känslor för varandra fortsatte Sienna och Kristin i sina kriminella banor. Det var inte långt kvar tills Sienna kunde uppfylla sin livsönskan...

 
Lizzie har kommit närmare sin pappa medan Sienna, som nu är vuxen på riktigt, snart har uppfyllt sin livslånga önskan.
Fortsättning följer i kapitel 5.6...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela