Fox Legacy

Kapitel 4.5 - Det blir allt mörkare...

Publicerad 2012-07-05 15:41:39 i Generation 4,

I förra kapitlet gick Ho Sung bort i en hjärtattack och familjen sörjer honom ännu. Samtidigt har Mirella fått två barn, en dotter och en son, och väntar dessutom ytterligare ett barn! Men något står inte rätt till med Ralph, han försvinner ofta om nätterna och än så länge har Mirella inte misstänkt något...
 
Mitt i allt familjetumult och med en höggravid Mirella var det dags att fira en födelsedag, nämligen Tanyas! Hon blev ett väldigt sött barn och hennes egenskaper blev desto tydligare. Perfektionist som hon var såg hon alltid till att kläderna var strykta och nytvättade varje morgon.
 
 
Tanya var förstås glad över sitt kommande syskon och skulle ständigt klappa sin mamma på magen!
 
 
Men hon fick inte många tillfällen att klappa på magen då det snart var dags för den lilla att komma! Tidigt på morgonen efter att dottern åkt till skolan fick Mirella värkar och hon och Ralph åkte in till sjukhuset. På kvällen kom de hem med en ny lillebror som fick namnet Cody!
 
 
Mirella försökte dölja sin besvikelse över att ännu inte ha fått en arvtagare genom att ständigt vara där för sina barn. Särskilt Alec var väldigt krävande och ville ha sin mamma hos sig jämt och ständigt, det var sällan butlern eller Sonja fick komma nära.
 
 
Ralph älskade sina barn, och han ville ha fler barn att älska.
 
 
Mirella hade däremot en helt annan syn på saken. Hon ville helt enkelt inte, åtminstone inte på ett tag. Nu hade de redan tre barn och hon ville få tillfället att arbeta så snart hennes mammaledighet för Cody var över. Ralph sa inte emot.
 
 
Tiden som spädbarn går över fort och snart blev Cody ett småbarn! Ralph hjälpte till så gott han kunde med barnen, men han var inte alltid hemma och därför blev det en del för Mirella. Sonja hade börjat tappa orken med de små, ålderdomen blev allt tydligare på henne...
 
 
Tanya hade bestämt sig för att börja på balett vilket hon också gjorde. Utöver att ständigt göra piruetter brukade hon också sjunga för sig själv i trädgården, drömmen som dansare och sångare började långsamt formas...
 
 
Sonja orkade inte mycket längre och kunde sällan hjälpa Mirella. Därför blev det en chock för henne när hon fick höra av sin mamma att hon tänkt flytta till Shang Simla och spendera sin sista tid där!
 
 
Mirella blev väldigt sårad och höll inte tillbaka med att visa sitt missnöje... Hade hon gjort något fel så att hennes mamma inte längre ville veta av henne?! Men samtidigt förstod hon att Sonja inte skulle leva länge till och om det var hennes sista dröm att få bo i Shang Simla så borde hon få det.
 
 
 Det dröjde det inte länge efter Sonjas farväl som Mirella ännu en gång upptäckte att hon var gravid... Hon hade inte ens tid till att bli ledsen och irriterad, vilket var precis hur hon kände sig. Men, det var hon som tog barnet till världen och därför skulle hon glädjas över det!
 
 
Ralphs stöd hade hon förstås precis som alltid, men ibland var det inte nog... Denna graviditeten tog mer av hennes krafter än någon av de tidigare och de ständiga ryggsmärtorna lämnade henne sittandes större delen av tiden. Ralph talade fortfarande sällan om sitt arbete och Mirella visste inte vad det var som fick honom att inte vilja prata om det.
 
 
Utan sin mammas hjälp fick Mirella ta hand om matandet av barnen, något som Sonja oftast hade haft hand om.
 
 
Det blev däremot en lättnad för Mirella, när Tanya firade sin födelsedag och blev tonåring! Äntligen, tänkte Mirella, hade hon någon som kunde avlasta henne medan hon vilade. Tanya var till större delen lik sin pappa, men huvudformen ärvde hon från sin mamma. Ingen visste dock vartifrån hon fick sin besatthet av att allt skulle vara perfekt...
 
 
Dessutom visade sig Tanya vara mindre av en hjälp då hon inte var förtjust i barn alls och började avsky sina småbrödrar. De skulle jämt reta varandra och bråka, att Mirella bara blev mer trött till slut av allt skrikande...
 
 
Alec, som nu hade vuxit, var dessutom en grinig pojke vilket syntes på hans jämt nerdragna mungipor.
 
 
Cody skulle jämt gnälla och skrika och hela hushållet höll på att kväva varandra! Den enda som höll god min var Ralph, som låtsades som ingenting. Om det fortsatte såhär visste inte Mirella hur hon skulle kunna hålla sig helt frisk i sinnet.
 
 
Smittad av sina barns negativitet kunde Mirella inte låta bli att hänga läpp själv. Hon fick i princip tvinga fram ett leende, särskilt då hon återvände från sjukhuset efter sin fjärde förlossning, då hon fått två pojkar, tvillingar. Ralph valde att döpa dem till Shawn och Joshua.
 
 
Mirella visste att hon hade en betydligt tuffare framtid framför sig, särskilt nu med tvillingarna, och bara tanken på det fick henne att åldras avsevärt. Hon var nu vuxen på riktigt och kunde inte längre drömma om att någonsin få det bättre, det var åtminstone vad hon hade övertalat sig själv. Hon hade ännu inte ens fött en arvtagare, och kände sig desto mer misslyckad...
 
 
Fem barn i generation fem är födda och ännu inte någon som kan bli arvtagare! Hur kommer detta sluta?!
Fortsättning följer i kapitel 4.6...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela