Fox Legacy

Kapitel 4.6 - Ensamstående?!

Publicerad 2012-07-23 13:00:00 i Generation 4,

I förra kapitlet födde Mirella tvillingpojkar, vilket betyder att hon fem barn senare ännu inte hade fött ett barn som kunde bli arvtagare...
 
Tvillingpojkarna Shawn och Joshua blev snart småbarn, och det blev inte lättare för Mirella att hon nu behövde ha hand om tre småbarn. Pojkarna var väldigt lika utseendemässigt men Joshua hade ljusare hår än sin tvilling vilket gjorde det lättare att skilja på dem.
 
 
Lyckligtvis dröjde det inte länge förrän även Cody blev ett barn! Han var väldigt intresserad av fordon och fick en fin dräkt i födelsedagspresent.
 
 
Striderna mellan syskonen fortsatte däremot och de drog även in sina yngsta syskon i det hela. Särskilt Tanya och Alec stod på stridszonen hela tiden och var alltid vassa som varandra.
 
 
En dag kom Tanya fram till sin mamma, avslöjade att hon inte längre ville bo kvar hemma. Hon ville flytta till ett internat...
 
 
Mirella blev väldigt ledsen, men visste att det vore bäst så. Dessutom skulle det vara skönt att slippa höra de ständiga bråken mellan henne och Alec.
 
 
Och hör och häpna! När Tanya väl flyttat blev det betydligt lugnare i hushållet och Mirella kände sig genast mycket piggare och hade mer ork i vardagen. Kanske den negativa energin Tanya utstrålade hade något att göra med det? Alec och Cody stod på god fot med varandra och lekte väldigt fint tillsammans.
 
 
Men just när allt började ljusna i vardagen fick Mirella ett samtal som fick henne att drabbas av stor hjärtesorg - en stor översvämning hade drabbat Shang Simla, och det var tveksamt att hennes mamma hade överlevt den!
 
 
Mirella vände och vred sig hela natten oförmögen att slappna av. Först trodde hon att det var den möjliga förlusten av hennes mamma som spökade men insåg snart, att hennes sjätte barn var på väg!
 
 
Ralph, som hade åldrats och blivit mer mogen i sitt sätt även han, gladdes över nyheten, precis som han gjort över alla de andra barnen. 
 
 
Trots att det var graviditet nummer fem var han inte ett dugg mindre upprymd vilket fick Mirella att undra vad han tänkte om henne egentligen. Var hon bara någon som skulle ta hans barn till världen, älskade han henne ens??
 
 
Men Mirella fortsatte bita ihop. Hon behövdes, särskilt för tvillingpojkarna, som behövde uppfostras. Mirella lyckades lära de båda prata, gå, samt använda pottan trots att hennes graviditet var en jobbig sådan!
 
 
Cody och Alec var ganska duktiga på att ta hand om sig själva, och det gick ganska bra i skolan för dem också. Vilket Mirella inte riktigt kunde förstå då de sällan gjorde annat än spela spel på sin fritid. 
 
 
En natt medan Mirella låg och sov smög Ralph ut under natten för att åka iväg till jobbet...
 
 
... vilket även råkade vara samma natt Mirella fick värkarna och var redo för en förlossning! Hon blev chockad när hon upptäckte att Ralph inte var där men hon ringde upp barnskötaren, gick ut till bilen och körde iväg till sjukhuset på egen hand.
 
 
Nästa morgon hade Mirella en vacker liten flicka i famnen, en dotter hon döpte till Sienna. Men det var något särskilt med Sienna, som Mirella inte la märke till... Det var något ont med detta barn. Kanske för att hon utvecklade egenskapen ond redan vid födseln?
 
 
Under dagen, efter att ha oroat sig över var Ralph höll hus, fick Mirella ett samtal som gav henne en enorm chock! Hon började nästan gråta...
 
 
Det visade sig att Ralph under natten hade gripits under ett bankrån och att han var ansedd som skyldig till betydligt fler stora brott än vad man kunde räkna på alla sina fingrar och tår! Det mildaste straff han kunde få var livstids fängelse... Mirella läste tidningen direkt efter samtalet och där stod det, med stora rubriker, att den största kriminella boven i staden hade blivit tillfångatagen.
 
 
Den inkluderade även en bild som väldigt tydligt avslöjade vem denna kriminella boven var...
 
 
Mirella hade aldrig känt sig så sviken i hela sitt liv... nu var hon verkligen helt ensam, med fem barn i hushållet att uppfostra på egen hand! Hon kände sig så sviken, att hon aldrig skulle besöka Ralph i fängelset om hon så fick chansen, vilket inte ens var troligt... Hur kunde hon inte ha upptäckt det?? Tecknen hade ju varit så tydliga...
 
 
Tiden gick vidare och Mirella vågade ännu inte berätta för sina barn att deras pappa åkt in i fängelset för livstid. Alec växte upp till tonåring och visade tydligt sin butterhet.
 
 
Mirella såg sin son som en väldig surpuppa men vad hon inte visste var att han tog varje givet tillfälle att gosa lite extra med sin lillasyster Sienna! Han hade nämligen utvecklat egenskapen familjeinriktad, vilket han kämpade för att dölja väl.
 
 
Tvillingarna blev även dem äldre och snart var det dags för deras födelsedag.
 
 
När de slutligen växte upp var det dags att inhandla en våningssäng. De skulle vara tvungna att dela rum troligen tills de flyttade hemifrån men de stod varandra så nära som bara tvillingar kunde att det inte spelade någon roll.
 
 
Snart var Sienna ett småbarn och till Mirellas lycka kunde man nu se hennes hårfärg - hon var femte generationens arvtagare! Med sina små skruvlockar kunde Sienna charma de flesta men bakom ryggen på dem blängde hon med hat i blicken. Hon var en väldigt ond flicka, innerst inne...
 
 
Allra minst var det Mirella som anade denna sida hos Sienna, hon var ju hennes efterlängtade lilla arvtagare!
 
 
Snart blev även Cody en tonåring och till skillnad från sin bror var han en charmör och rätt populär i skolan. Men då han mest bara snackade bilar och motorer var hans vänkrets ganska begränsad, inte alla uppskattade det intresset.
 
 
Nu när barnen blivit större och hon troligen aldrig skulle föda fler barn kunde Mirella började arbeta som barnskötare, något som skjutits upp i snart 17 år på grund av barnafödandet. Men redan efter sin första arbetsdag förstod Mirella inte vad det var som fick henne att vilja arbeta som detta. Hon hade redan haft massor av barn i sin närhet och var helt ärligt trött på det! Så redan efter sin första arbetsdag sa hon upp sig...
 
 
Mirella bestämde sig istället för att börja njuta av tillvaron, av att inte längre ha den jobbiga pressen som småbarnsförälder och gift. Nu hade hon möjlighet att ha tid till sig själv och kunde äntligen slappna av i bubbelpoolen!
 
 
Snart anlände dagen då Sienna blev ett barn och hon var väldigt söt, oskyldig och gullig...
 
 
...eller åtminstone var det vad hon ville att andra skulle tro om henne!
 
 
Äntligen har Mirella fött sin arvtagare och spelet kan fortsätta! Men Sienna är inte så söt och oskyldig som hon vill att alla andra ska tro... vad kommer hon hitta på när hennes onda sida tar över?!
Fortsättning följer i kapitel 4.7...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela