Fox Legacy

Kapitel 4.8 - Mardrömmens tonåringar!

Publicerad 2012-07-27 13:00:00 i Generation 4,

I förra kapitlet fann Mirella en ny kärlek i Kyle Lehmann, mannen hon träffade i poolen. Nu har han flyttat in med sin dotter Kristin, som precis som Sienna gärna ställer till problem för andra...
 
Just som de började vänja sig vid att ha två nya personer i sitt hushåll stod det en överraskning vid ytterdörren - Tanya! Hon hade tagit examen från internatet med högsta betyg och hade en hel del nya kunskaper samt egenskaper - bland annat att hon numera betedde sig som en snobb. Hennes musikaliska talang var stor och hon satsade på att börja spela i en orkester.
 
 
Tanya stannade inte särskilt länge i Fox-huset, hon bytte bara om och berättade sedan för familjen att hon lyckats hitta ett hus dit hon skulle flytta så snart hon packat sina gamla grejer. Hon verkade inte lägga märke till Kyle och Kristin, snarare ignorera, och gav sig snart av med sina väskor.
 
 
Mirella envisades däremot med att följa med henne och fick sig en titt på det fina, söta huset.
 
 
Vad som gladde Mirella riktigt mycket var hur bra det gick mellan Sienna och Kristin! De var både bästa vänner nu och deras ständiga fnitter fick Mirella att le.
 
 
För första gången någonsin hade Mirella lyckats slappna av i sina barns sällskap och hon upptäckte för första gången också hur mycket hon egentligen älskade att vara mamma, vilket fick hennes livslånga önskan, som hade slagit in när tvillingarna blivit tonåringar, att bli mer av en självklarhet.
 
 
De firade Alecs födelsedag tillsammans. Ingen verkade heller bry så sig värst över att Katrina, grundaren av legacyn, bestämde sig för att delta i firandet.
 
 
Alec fortsatte sura även in i hans ungdom men det var inget som hindrade honom från att ha drömmar och finna sin kärlek.
 
 
Sin kärlek fann han hos den vackra Emily, och flyttade snart in hos henne och hennes föräldrar. Vad Alec inte hade berättat var att de väntade barn tillsammans, detta fick Mirella reda på först efter att barnet hade fötts!
 
 
Med Alecs födelsedag följde även Kristins och Siennas! Då deras födelsedagar låg så pass nära varandra bestämde sig familjen för att fira dem tillsammans, inget flickorna emot. Kristin visade allt mer en upprorisk sida hos sig själv och varken Kyle eller Mirella var särskilt förtjusta i den, men sade inget. Annars var hon en ganska söt tjej.
 
 
Sienna började likna Mirella allt mer i hennes tonår, ögonfärgen hade hon dock ärvt från pappa, men annars var hon som en kopia. Väldigt söt förstås men utöver sin egenskap som ond hade hon även visat sig vara väldigt tursam, vilket betydde att hon alltid lyckades med sina onda upptåg...
 
 
På tal om onda upptåg var hade Sienna alltid några nya planer, de delade hon alltid med Kristin. De var bästisar samtidigt som de var kompanjoner, med stora planer om att ta över världen...
 
 
Men än hade deras ondskefulla planer kommit så långt. Än så länge handlade de mest om att plåga hennes brödrar med planer som att hacka sig in i deras datorer och sprida hemska saker om dem på facebook, eller att lägga något riktigt otäckt i deras sängar strax innan det var läggdags, bajs var ett ganska populärt förslag där. Eller varför inte laxeringsmedel i maten samma dag som de skulle på dejt eller fest?! Kristin älskade alla Siennas planer.
 
 
Flickorna såg alltid till att vara så duktiga som möjligt framför Mirella och Kyle. De var, trots sina dåliga egenskaper, ganska intelligenta och Mirella kunde inte låta bli att imponeras över hur smarta de var. Pojkarna hade inte ens varit i närheten av de betygen flickorna fick.
 
 
Sienna var förstås hemskt förtjust i hur lätt det var att lura hennes mamma...
 
 
På kvällarna var det flickornas perfekta tillfälle att hitta på hemskheter och då var det ofta grannarna som blev drabbade. Kasta ägg på fönster eller dörrar var populärt, detta gjordes även mot deras eget hem, så att folk inte skulle misstänka att det var de som hittade på detta. Siennas personliga favorit vad dock att bränna en påse med bajs utanför ytterdörrarna. Den vanligaste reaktionen hos folk när de såg något brinnande var att stampa på de, och då fick de ju en trevlig överraskning under skon efteråt.
 
 
Av de två var Sienna den som ställde till med mest trubbel. Kristin hade mer av ett samvete då hon endast var elak och inte ond, att Sienna ens skulle ha ett samvete var tveksamt. Fast busen under helgerna var ganska milda, särskilt då de visste att de var tvungna att hålla upp sin fasad som goda studenter morgonen efter.
 
 
Det var under helgerna som de var som värst! Deras föräldrar lämnade oftast baren obevakad och på fredagskvällarna smög Sienna och Kristin ut dit för att länsa i deras förråd. 
 
 
Fulla med ändå förmögna att smyga sig in på uteställena brukade flickorna festa nätterna långa, för att varva ner innan det var dags att gå hemåt brukade de sätta sig ner vid ett spel eller liknande. Mirella misstänkte inget utan lät de sova ut morgonen efter, de var ju trots allt väldigt duktiga flickor och arbetade hårt i skolan, så att de sov fram till middagen gjorde ju inget! Huvudvärken de hade måste ju bero på överansträngning...
 
 
Flickorna hade presterat så pass bra i skolan att Mirella och Kyle var överens om att det var passande med en belöning var. Kristin önskade att de kunde få ett större rum, så de rev väggen som skiljde deras och Tanyas gamla rum åt och lät flickorna designa så som de själva önskade. Det blev inte så snyggt men ändå personligt. 
 
 
Mirella hade alltid önskat sig någon som hon kunde härska över totalt och som lydde varenda en av hennes order. Visst var Kristin en ganska bra kompanjon men en egen vilja i sig, så hon önskade sig en hund som hon kunde forma efter sitt eget behag och som skulle följa varenda en av hennes vink. Så en dag kom hon hem med en unghund, en american staffordshire terrier! Lyckligtvis hade den inga kuperade öron...
 
 
Sienna fullkomligt älskade att vara hundägare, nu hade hon äntligen den slav hon önskat sig!! Hon döpte hunden till Beer efter sin favoritdryck. Beer var väldigt benägen till att göra sin mästare nöjd och ganska snart lärde han sig att lyda hennes order utan att tveka.
Det här kan ju inte båda gott, eller?!
 
 
Nu när Sienna är tonåring har det blivit dags för henne att ta ansvar som arvtagare, då Mirella ansåg henne som redo. Dessutom var hon värdig denna positionen, enligt hennes mamma... Men kommer Mirella någonsin få reda på hur ond Sienna egentligen är?!
Fortsättning följer i kapitel 5.1...

Kommentarer

Postat av: Lottis

Publicerad 2012-07-27 16:35:51

Vart har du hittat Siennas tröja? Jag MÅSTE ha den! :D

Svar: Hej Lottis!Edward respektive Jacob tröjorna hittar du här: http://www.all-about-style.com/Sims3teen_fecatop.html
De har även massa andra fina klädesplagg, som dessutom är i sims3.pack filer :)
Yoshi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela