Fox Legacy

Kapitel 5.1 - Uppbrott

Publicerad 2012-07-29 13:00:00 i Generation 5,

I förra kapitlet ansåg Mirella att hennes tonårsdotter Sienna var redo att ta över rollen som arvtagare, men vad hon inte har en aning om är hur ond hennes dotter egentligen är! Med sin kompanjon Kristin och hunden Beer hoppas Sienna kunna plåga världen med sina onda planer...
 
En morgon berättade Mirella att hon och Kyle fått möjligheten att åka iväg på gratissemester och att de där borta också skulle fira Mirellas födelsedag, hon närmade sig ålderdomen. Då Mirella litade på sina barn, särskilt Sienna, var hon säker på att de skulle klara sig fint... Eller hur...
Sienna upptäckte en morgon att det var av stor vikt att de, som framtida ondska härskarinnor, höll sig i god form. Därför började de båda varje morgon träna hårt på familjens utegym.
 
 
Vad de inte visste var att Joshua och Shawn tog de tillfällen de var och tränade med att planera någon hämnd för allt Sienna utsatt dem för. Nu var Mirella inte här och det var fritt fram. De gick in i tjejernas rum och började kolla runt för att bestämma sig vad de skulle göra.
 
 
De bestämde sig snart för att utföra planen mot Siennas dator, och då Joshua var den något smartare av de båda började han hacka sig in i datorn och planterade ett virus som säkerligen skulle skrämma upp Sienna rejält...!
 
 
Då Sienna och Kristin sedan ett tag tillbaka planerat in att köpa in ytterligare en hund av samma ras som Beer satte de sig vid datorn för att kolla upp annonser. Men Sienna hann knappt surfa något då en läskig bild ploppade fram på skärmen och gav ifrån sig ett fasansfullt ljud!!
 
 
Sienna höll på att trilla av stolen så rädd hon blev!! Kristin tyckte det var så läskigt att hon blev tvungen att blunda...
 
 
När Sienna var färdig med att stänga ner datorn och sluta skrika en massa svordomar började Kristin fundera ut en hämnd. Men då hörde hon ett flåsande bakom sig.
 
 
Sienna gick fram till Beer. Det var dags för honom att komma till användning, och Kristin visste precis hur det skulle gå till...
 
 
De sa åt Beer att bita och jaga någon av tvillingarna, och hunden verkade genast förstå. Han gick direkt fram mot Shawn och började genast skälla, redo att attackera!
 
 
Shawn, som avskydde hundar, blev panikslagen och började fly! Beer älskade att se rädsla hos människor för det betydde att han gjort sin mästare nöjd.
 
 
Och nöjd var hon minsann! Sienna och Kristin stod på våningen ovanför och gapskrattade åt Shawns reaktion! Så roligt hade de inte haft det på länge!!
 
 
Oturligt nog hade Joshua sett allt som hänt och var snabb med att skrika på Sienna och anklaga henne för att vara ond!
 
 
Det gjorde förstås Sienna ännu argare, INGEN hade rätt att kritisera henne eller hacka på den egenskap av hennes personlighet som hon älskade mest, särskilt inte utan att komma undan det!
 
 
Som en paus mellan allt planerande fortsatte hon och Kristin att träna hårt. De skulle vara i toppform när de väl kunde komma ut i arbetslivet.
 
 
De fortsatte förstås också att gå ut sent på nätterna och besöka barer och liknande.
 
 
Sienna började även känna att det kliade i fingrar, hon hade ju ändå ett kleptomaniskt drag och när de var på fester ute eller hemma hos folk kunde hon inte låta bli att sno med sig grejer. Hon fick med sig hem allt från stolar till schackbräden, spelpjäser, ja, till och med gardiner. Hennes familj hade gott om pengar så hon snodde väl mest för adrenalinkicken det gav henne.
 
 
En dag när barnen kom hem från skolan upptäckte de att Mirella och Kyle hade återvänt från semestern, men de blev chockade att se att ett stort gräl hade utbrutit mellan de båda!
 
 
Sienna förstod inte exakt vad bråkat handlade om men som känt älskade hon att se andra människor plågas och kunde inte låta bli att flina... Joshua och Shawn var förfärade medan Kristin inte visste hur hon skulle reagera.
 
 
Sienna gjorde sitt bästa för att inte hållasig från skratt och fick istället fram en konstig grimas. Kristin var nog ganska upprörd fast hon inte visade det.
 
 
Det skulle ganska snart visa sig att Kyle inte längre hade något intresse av att fortsätta vara tillsammans med Mirella och började packa sin väskor. Han beordrade Kristin att göra likadant och väntade på henne vid ytterdörren.
 
 
Kristin hade dock inget intresse för att packa och följa med sin pappa. Ett stort gräl utbröt mellan dem båda varpå Kristin skrek åt honom hur mycket hon hatade honom och ville stanna kvar mer än att vara med sin egen pappa...
 
 
Kyle bara blängde på henne men man kunde ana sorgen han drabbats av, efter att ha fått höra av sitt eget barn hur mycket hon hatar honom. Han snäste åt henne att då fick hon allt stanna kvar men inte komma gråtandes till honom om hon en gång skulle ångra sig!
 
 
Kyle vände då ryggen till hela familjen Fox och klev ut genom ytterdörren, utan några planer på att återvända...
 
 
Sienna var snabb med att komma fram till Kristin, inte för att trösta henne, (det var hon alldeles för ond för), utan för att berätta för henne vilka möjligheter det gav dem båda! Kyle skulle inte längre bry sig om dem och Mirella skulle vara alldeles för deprimerad för att bry sig hon också! Kristin höll med Sienna och skakade snabbt av sig sorgen.
 
 
Precis som Sienna förutspått blev Mirella väldigt deprimerad. Hon flyttade in i det lilla huset bakom huvudbyggnaden men det var sällan hon var där inne. Hon bara satt på bänken utanför, dag och natt, utan att bry sig om omvärlden...
 
 
Strax efter uppbrottet mellan Kyle och Mirella växte tvillingarna upp till ungdomar. Deras första mål i vuxenlivet var att flytta hemifrån, och det fort! Så låååångt bort från Sienna som möjligt! Såhär såg Joshua ut.
 
 
Shawn såg till att posa ordentligt på sitt foto.
 
 
Nu när det inte längre fanns några störiga brödrar i hushållet, inte ens några vuxna som brydde sig om vad de hittade på, kunde Sienna och Kristin äntligen slippa oroa sig för att bli påkomna! De började genast hitta på fler onda planer...
 
 
Sienna och Kristins födelsedagar börjar närma sig och nu när Mirella åter igen hamnat i en depression på grund av sin ålderdom och uppbrott från Kyle hade de inget att oroa sig för... Vad ska de nu hitta på för hemskheter?!
Fortsättning följer i kapitel 5.2...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela