Fox Legacy

Kapitel 5.2 - Festdags!

Publicerad 2012-07-31 13:00:00 i Generation 5,

I förra kapitlet tog relationen slut mellan Kyle och Mirella, och Kyle tvingades lämna hushållet utan sin dotter Kristin, som vägrade följa med. Dessutom blev tvillingarna ungdomar vilket betyder att det inte längre finns några störiga syskon i hushållet. Mirella är för deprimerad för att bry sig om något längre och Kristin och Sienna känner sig som fria...
 
Inte långt efter tvillingarnas födelsedag var det dags för även Sienna och Kristin att bli ungdomar. De var båda precis lika elaka och onda som tidigare men hade lagt till vars en ny egenskap - Sienna insåg hur mycket hon ogillade barn medan Kristin visade upp sin upproriska sida efter att bråket med hennes pappa.
 
 
Det första de båda gjorde var att hämta hem sin andra kompanjon - en hund av samma ras som Beer, fast en tik med namnet Penny!
 
 
Penny var ganska lik Beer förutom att hon var brun och hade bruna ögon. Hon verkade ganska nervös när hon anlände till familjen Fox hushåll för första gången...
 
 
Beer hälsade den snygge tiken välkommen men hon var inte lika glad över att se att huset redan ockuperades av en annan hund! Hon hade gärna bitit honom rejält om hon fått.
 
 
Sienna och Kristin såg ganska snart till att festa lagligt för första gången! Av någon anledning kändes det inte lika spännande längre när de inte behövde akta sig för varenda polisbil ute i stan, men de slapp åtminstone vara rädda för att Mirella eller några irriterande brödrar skulle upptäcka att de varit borta.
 
 
Kristin och Sienna dansade tillsammans ett bra tag och Sienna var hela tiden på spaning efter någon snygging...
 
 
Då såg hon en man klädd i uniform. Sienna visste inte riktigt vad han jobbade med men män i uniformen var ju bara för snygga och dessutom brukade de ha gott om pengar... eller?
 
 
Sienna bestämde sig för att chansa. Hon märkte dock inte att Kristin hela tiden blängde surt på henne medan hon hånglade med en man hon inte ens visste namnet på...
 
 
Kristin lyckades snart dra bort Sienna från uniform-mannen men hon kunde inte få henne att sluta slänga hungriga blickar mot honom. Sienna hade nämligen bestämt sig - hon skulle följa den här mannen hem, och när de spenderat en del timmar tillsammans och han låg och sov skulle hon råna honom på varenda en av hans ägodelar...
 
 
Och när Sienna bestämt sig för något, så har hon bestämt sig! Sagt och gjort lämnade hon en upprörd Kristin kvar på klubben och satte sig i främlingens bil. Han körde henne hem till sig och Sienna såg till att hålla honom upptagen ett bra tag...
 
 
Dock visade sig Siennas plan inte lyckas alls! Ganska nedstämd, vilket var ett ovanligt tillstånd för att vara Sienna, klev hon ur sängen. Mannen verkade inte ha några som helst planer på att sova och var hur pigg som helst på natten! Kanske hade det något med de vassa huggtänderna att göra??
 
 
Sienna lämnade hans hus väldigt tidigt på morgonen. Hon insåg att det inte alltid skulle låna sig att flörta sig in i folks hem och sno deras ägodelar medan de sov. Vad hon och Kristin behövde var ett jobb... och Sienna hade nog en aning om var de kunde få detta! Hon hade nämligen hört talas om ett ställe.
 
 
Kristin var fortfarande ganska upprörd och Sienna hade svårt att förstå varför. Men hon lyckades ändå få med sig Kristin till det här lagret, där det sades ske en del skumma affärer. Här kanske de kunde komma på rätt spår i deras dröm om att ta över staden!
 
 
Sienna blev snart världens lyckligaste när hon fick reda på att jobbet var hennes! Det kändes som den bästa dagen i hennes liv! Men Kristin lät inte lyckan drabba henne, hon var fortfarande väldigt, väldigt upprörd!
 
 
Sienna försökte få Kristin på bättre humör genom att fira att de fått jobb på en karaoke-bar. De sjöng en duett tillsammans och plötsligt suddades den där sura minen bort från Kristins ansikte!
 
 
De fick även med sig hem bilderna de tog i fotobåset, den hängdes genast upp på väggen för att visa hur roligt tjejerna hade tillsammans, trots deras onda sidor.
 
 
Snart fick de onda kompanjonerna goda nyheterna... Penny var med valpar! Hon hade till slut låtit Beer komma nära. Sienna älskade tanken på en massa små onda mini-kompanjoner...!
 
 
Tjejerna lät inte ens minsta tillfället att festa gå förbi, och när de fick reda på att Penny var med valpar var det såklart en anledning att fira! De fixade sig så de blev så snygga som möjligt, och begav sig utåt.
 
 
Efter en del dansande krävde Sienna att få sig en paus. Det fanns inte många snygga män ute den kvällen och hon var väldigt besviken... Kristin däremot verkade ganska nöjd med att bara dansa med Sienna. Men snart såg hon någon sitta där, på en bänk...
 
 
...en snygging! Sienna förberedde sig genast, för honom skulle hon ha! Särskilt om det visade sig att han hade pengar... Hon gillade var hon såg och han med vad det verkade som. Varför skulle han inte det?!
 
 
Sienna satte sig bredvid honom och de började genast flirta ganska vilt. Men till skillnad från de andra männen hon varit med fick hon snart reda på att hans namn var Jeremiah. Och bäst av allt - han var klubbens ägare! Vilket betydde att han måste ha massor av pengar.
 
 
Sienna hade aldrig pratat såhär mycket med en man förut och kände sig tvungen att göra närmanden snart.
 
 
Och innan hon visste ordet av det hade de händerna över varandra!
 
 
Kristin blev såklart upprörd som vanligt, men hade nu lärt sig att det var lika bra att gå därifrån. Istället försökte hon flirta med den jättemanliga bartendern med sin lila tröja och sminkade ansikte. Det gick inte sådär vidare bra. Han gillade endast män.
 
 
Några dagar gick och Sienna fortsatte träffa Jeremiah. Hon visste inte varför men hon kände sig bara så dragen till honom... En dag gjorde hon något som hon aldrig gjort förut - bjöd hem en man hem till sig!
 
 
Detta gjorde Kristin minst lika chockad som Sienna men hon antog att det väl var bäst att hon höll sig till en man ett tag. Det kunde ju trots allt sluta illa annars.
 
 
Det var snart dags för Penny att föda sina valpar. Förlossningen gick över förvånansvärt fort - Penny fick nämligen bara en valp, en liten tik! Sienna och Kristin tog det gemensamma beslutet att döpa den lilla valpen till Jawa.
 
 
Kristin såg till att berömma den nyblivna mamman Penny så gott som möjligt med en del omvårdnad och extra foder - vilket var väldigt ovanligt för henne. Kanske hade hon en vänlig sida trots allt?
 
 
Sienna plockade upp Jawa i sin famn, men inte för att kela eller mys, utan för att övertala henne att lyda varenda en av hennes order, precis som föräldrarna.
 
  
Men Sienna blev tvungen att snabbt sätta ner valpen på golvet igen - hon mådde nämligen inte alls bra och började känna av illamåenden... Hon som annars var så pigg och kry?!
 
 
Vad kan Siennas illamående bero på?!
Fortsättning följer i kapitel 5.3...

Kommentarer

Postat av: JuliaD

Publicerad 2012-07-31 15:42:42

Aaa vem e pappan av killarna?:P

Svar: Får man veta i nästa kapitel ;D
Yoshi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela