Fox Legacy

Kapitel 3.8 - Kärt återbesök x 2

Publicerad 2012-06-09 13:07:27 i Generation 3,

I förra kapitlet var det dags för familjen Fox första kattkull att födas!

Det var en jobbig förlossning för Bintas del och av fyra kattungar var det bara en som överlevde... Familjen gladdes förstås över den lilla överlevaren och gav honom namnet Magi! Han visade sig vara riktigt stolt, precis som mamma, men grisig - det skulle tränas bort minsann!



Merlin var mäkta stolt över sin lilla son som var en kopia av honom själv!



Inte långt efter födseln av kattungen Magi var det dags för att fira lilla Mirella - Stephanie var först att gratta sin lilla syster!



Mirella blev precis som övriga familjemedlemmar en väldigt aktiv sim och spenderade mer tid utomhus än inne. Sonja var väldigt nöjd med sin dotter, precis som med de andra två, och kunde verkligen se att det skulle gå bra för Fox familjen med henne som arvtagare!



Nu när alla flickorna blivit större och något sånär självständiga bestämde sig Sonja att det var dags - nu kunde de äntligen åka på familjesemester tillsammans! Hon pratade med Ho Sung och snart var det bestämt, de skulle till Shang Simla!



Efter att ha vilat upp sig efter ankomsten tog Ho Sung ledningen och visade sina lika entusiastiska döttrar runt i hans ursprungs land. De kände knappt till den delen av sin härkomst och tyckte det var spännande att få vistas i faderns by där han vuxit upp. För att avsluta dagens upptäckande tog han hela familjen till det hus han bott i hela sin barndom.



Efter att ha velat knackade Ho Sung till slut på dörren. Hela familjen väntade spänt, tills dörren långsamt öppnades. Det var knappt att Sonja eller Ho Sung kände igen henne, då hon åldrats en del, men till slut gick det upp för dem vem det var - Sun Young, hans äldre syster! Hon tittade väldigt misstänksamt mot dem men när hon såg Ho Sung blev hon först chockad, sedan började hon gråta och kramade om honom!



Familjen blev inbjudna i huset, och Ho Sung hade ett djupt samtal med Sun Young.



I huset träffade dem på någon dem aldrig mött, en flicka vid namn Jun Li. Hon visade sig vara Sun Youngs dotter och verkade något nyfiken på vem det var som kom på besök. Stephanie var väldigt nyfiken på sin lilla kusin och försökte ta kontakt med henne.



Medan de vuxna pratade för sig själva gick de till ett annat rum. Ellinor blev något besviken då det visade sig att Jun Li var väldigt blyg och dessutom något av en ensamvarg så de lyckades inte kommunicera något särskilt med henne.



Deras sista dag på semestern spenderade Fox familjen att utforska de olika sevärdheterna, bland annat besökte de minnesplatsen där många av Ho Sungs förfäder hade sina minnesplatser.



Med ett sista familjefoto under upptäckten avslutades resa och de begav sig alla hemåt, trötta med nöjda. Det hade varit en spännande resa för dem alla, men Sonja hade gärna stannat kvar och besökt kampsportsakademin några dagar till!



När de återvände tillbaka fanns där två personer i huset som Sonja först inte kände igen, men när hon tittade mer noga såg hon vem det var! Den första var Johan...



...medan den andra var Johanna! De hade just avslutat sin tid på internatet och var ungdomar, redo att hamna i arbetslivet! Sonja hjälpte dem att hitta varsitt eget hem och de flyttade nästan omedelbart. Sonja kunde inte låta bli att tycka det var sorgligt, då hon inte längre hade någon som helst relation till dem, den hade hon förlorat i samband med deras mammas död...



Sonja gladdes däremot över att se vilken fin relation hennes döttrar hade sinsemellan! Särskilt Ellinor och Mirella, det var väldigt nära varandra i ålder och hade dessutom samma humor. När de inte blev övervakade av Ho Sung och gjorde läxor kunde hon se dem viska till varandra och fnissa i massor.



Snart var det däremot dags för ytterligare en födelsedag, nämligen Ellinors! Hennes kärlek för rosa förblev och förutom att vara väldigt söt var hon dessutom ganska barnslig.



Barnsligheten gjorde att hon och Mirella förblev det där fnittriga paret som ständigt skulle hitta på bus tillsammans...



...som att skrämma sin mamma med datorn! Hon förlät dem dock alltid, först efter att de städat heeela huset...



Som den friluftsfamilj de var älskade Sonja att arrangera lite nöjen utomhus för sin familj. En dag införskaffade hon fiskespön till alla och ute i sommarsolskenet stod de intill en sjö och fiskade. Mirella hade dock svårt för att styra fiskespöet och gav upp efter att ha fått napp på Ellinors kjol...



Fiskelyckan var dock inte så stor för Sonja, hon misslyckades gång på gång...



Trötta satte sig familjen för att äta den fika Sonja ordnat! Just då var Sonja den lyckligaste i världen, det fanns en sådan glad stämning hos alla de som satt på filten och maten var förstås den godaste!



Tillsammans cyklade de alla hem och de visste att när de väl var hemma skulle något spännande hända... Mirella skulle bli tonåring!



Som tonåring utvecklade Mirella precis som sin äldre syster egenskapen barnslig, utöver det blev hon en skönhet! Hon var en väldigt vacker blandning av både mamma och pappa med de smått asiatiska dragen och Fox-färgerna. Till skillnad från Ellinor var hon mer diskret vid val av klädsel och ville hellre gå runt i jeans och mörka cardigans.



Sonja insåg att det skulle bli tufft med tre tonårsdöttrar men såg samtidigt fram emot det kommande, som att åldras tillsammans med Ho Sung och någon dag hålla ett barnbarn i famnen. Men just nu var det dags att ha karriären i fokus!



Med detta kapitel avslutas generation 3 och vi börjar följa den fjärde generationens arvtagare - Mirella!
Fortsättning följer i kapitel 4.1...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela