Fox Legacy

Kapitel 4.2 - Den arga pappan

Publicerad 2012-06-15 13:49:32 i Generation 4,

Förra kapitlet innehöll massor av kärlek, bråk och hemligheter... Kommer det uppstå några lösningar för familjens nuvarande problem?

En dag när Ho Sung var på jobbet bjöd Ellinor hem mannen hon hävdade sig vara förälskad i, men inte ens visste namn eller ålder på... Mirella försökte få henne att inse att det kanske inte var en bra idé men det var sällan hennes syster lyssnade på henne, och det här tillfället var inte något undantag.



Såklart skulle ju Ho Sung komma hem just som de stod vid ytterdörren och omfamnade varandra...



Deras pappa blev rasande! Han stod och vrålade åt Ellinors pojkvän och hon kunde inte göra annat än att stå i bakgrunden och skrika åt honom att sluta.



Ho Sung hade däremot ingen aning just hur farlig den här mannen kunde bli, men då han inte önskade bråk tittade han stint på honom medan han vrålade, och vände ryggen till när han var klar. Ho Sung hade ingen chans att stoppa honom och han gick därifrån med Ellinor hack i häl.



Hela tiden satt Mirella instängd i vardagsrummet och lyssnade på bråket. Hon hade redan gjort vad hon kunde och Sonja var inte där... Ljudet från pianot dränkte nästan skrikandet, så hon slapp höra det.



Ellinor följde mannen till ett hotell och tidigt nästa morgon gick han därifrån. Hon skulle aldrig ha trott att det var sista gången hon skulle se honom...



Några dagar senare kände sig Ellinor illamående, och till sin förskräckelse insåg hon vad som var felet... Hon var gravid!



Men Ellinor hade inte mycket att oroa sig över då hon hade stöd från både sin mamma och Mirella! Sonja som ju var läkare kunde till och med avslöja för sin dotter att hon väntade en son!



Till och med Ho Sung verkade ha mjukat upp lite inför Ellinor men hon var fortfarande tveksam, oroade sig över att han skulle ilskna till så plötsligt igen... Dessutom hade han ju åldrats förvånansvärt mycket på kort tid, kanske just för att han varit så arg sista tiden.



Mirella gladdes förstås också över den kommande bebisen och att bli moster, men samtidigt hade hon mycket att tänka på i skolan. Snart var det dags för bal och efter det examen. När hon var lite mer ledig på kvällarna och hon inte var ute för att träffa Ralph spenderade hon lite mer tid med sin mamma. Snart kunde hon känna att hon vågade lita mer på sin mamma och berättade om sitt förhållande med Ralph. Sonja tyckte det var spännande att hennes lilla arvtagare börjat växa till sig så mycket!



Det tog Mirella lite tid men med hjälp av sin syster och mamma lyckades hon hitta en klänning som var riktigt fin! De hjälpte till att fixa till henne och lämnade sedan av henne i limousinen där en finklädd Ralph satt och väntade på henne!



Balen tillförde flera av hennes mest roliga och spännande minnen, särskilt när det visade sig att hon och Ralph blivit framröstade till balens kung respektive drottning! Mirella ramade genast ett foto och hade den intill sin säng, så hon aldrig skulle glömma!



Men Mirella hade inte ens tid till att byta om, när hon hörde sin syster skrika till. Värkarna hade dragit igång och det var dags för en bebis att födas! Ho Sung körde genast iväg dem båda till sjukhuset där Sonja var och arbetade.



Bara några timmar senare var de hemma, trötta då de inte fått någon ordentlig sömn under natten. Med sig hem hade dem fina lilla Collin. Mirella var riktigt stolt över att vara moster!



Efter att några dagar passerat började Collin se något annorlunda ut... Sonja hade inte sett hans pappa tidigare men Mirella anade att det var ärvt från honom, den här mystiska lite onda auran. Men Collin var ännu bara ett spädbarn och hur underbar som helst! Hon hade svårt att tro att han skulle visa sig vara ond på något vis alls.



Några dagar efter Collins födelse var det dags för Mirella att ta examen! Hela familjen åkte med ut till skolan för att se på ceremonin.



Mirella var nu stolt över att vara ungdom, och dessutom redo att ta över efter sin mamma! Hennes första steg nu som ungdom var att hitta ett jobb, men innan dess skulle hon presentera Ralph för sin familj...



Direkt efter examensfirandet var det dags för Mirella att lägga sin egen prägel på huset, och det gjorde hon genom att huset revs ner till grunden och byggdes sedan upp på nytt, med plats för en stor familj och alla dess intressen! Hon var riktigt stolt över det nya Fox huset och hoppades det skulle hålla för flera generationer!



Mirella hade utöver att ha blivit moster också blivit ungdom. I nästa kapitel ska hon presentera Ralph för sin familj.
Fortsättning följer i kapitel 4.3...

Kommentarer

Postat av: emelie

Publicerad 2012-06-24 14:28:53

När kommer nästa del?:D

Postat av: Yoshi11

Publicerad 2012-06-24 15:48:54

Hej Emelie!
Nytt kapitel skrivs just nu och är uppe inom en kvart! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela