Fox Legacy

Kapitel 4.3 - Tills döden skiljer dem åt

Publicerad 2012-06-24 15:57:32 i Generation 4,

I förra kapitlet hade Fox huset genomgått en stor förändring enligt Mirella smak, vilket innebar att de skulle bli stort! Dessutom fick Mirella som livsönskning att uppfostra 5 barn upp till deras tonår, och hon har redan en möjlig pappa i sina tankar...
 
Ralph besökte Fox hushållet och Mirella kunde inte låta bli att skaka av nervositet! Hon visste att hennes mamma skulle bli överförtjust i honom men sin pappa var hon inte lika säker på... Men då det visade sig att Ralph var minst lika atletisk som hennes föräldrar kom de förvånansvärt bra överens och pratade en hel del om träning!
 
 
Ralph visade sig också ha väldigt god hand om barn, han drog sig inte för att byta blöja på lilla Collin och när Mirella såg hur fint han hanterade den lille hade hon inte några tvivel kvar längre. Han var accepterad av hennes föräldrar och dessutom familjeinriktad, precis som hon själv!
 
 
Mirella bjöd ut honom till familjens nyrenoverade trädgård så fort det skulle börja mörkna... Hon visste att hon snart skulle göra ett väldigt bra val!
 
 
Efter en romantisk kvällsmiddag gick Mirella ner på ett knä, och friade! Ralph blev förstås överförtjust men Mirella trodde sig ana att han misstänkt att det skulle ske! Han tackade förstås ja och de sprang in för att berätta de glada nyheterna för sin familj!
 
 
Ellinor blev förstås helt tokig av lycka för sin systers skull, och innan Mirella hann säga stopp började systern planera en möhippa.
 
 
Mirella var inte riktigt helt med på grejen, men ville inte förstöra systerns glädje. Det var längesedan hon hade sett henne så glad.
 
 
Trots att hon gärna hade velat vara utan en möhippa kände sig Mirella som den lyckligaste människan i världe tillsammans med Ralph och hon bara visste att han var den rätta för henne!
 
 
Sonja var förstås mest spänd inför att få ytterligare barnbarn, och hoppades innerligt att den kommande arvtagaren efter Mirella skulle dyka upp snart!
 
 
Dagarna gick och det var snart dags för möhippan. Mirella bävade inför dagen men Ralph lovade henne att det säkert skulle vara roligt! Ellinor hade spenderat mycket tid åt att förbereda och när dagen var kommen kastade hon ut Ralph tillsammans med föräldrarna och hennes son. Sedan var det dags att klä på Mirella - Ellinor tog åt sig friheten att bestämma precis vad hon skulle ha på sig. Mirella var inte helt glad över det...
 
 
En hel del gäster kom, och det gjorde även...
 
 
... de manliga stripporna! Mirella höll på att flyga upp i taket när hon såg dem!
 
 
Dessutom stod förstås Ellinor och flirtade hämmingslöst med en av dem, medan de övriga kvinnorna kastade sig över den andra. Mirella längtade tills festen var över...
 
 
Vilket festen såklart också gjorde. Bröllopet var redan dagen efter och det fanns en hel del som behövde städas upp efter de som hade varit där kvällen innan. Turligt nog hade ju familjen en butler som såg till att plocka undan allt. Det förberedes för bröllop och snart stod de där med varandra, Ralph och Mirella, redo att avge sina löften!
 
 
De svor att älska varandra tills döden skiljde dem åt. Mirella hade aldrig känt sig så vacker och älskad som då! Hon kunde höra hur hennes mamma grät floder, medan hennes pappa stod stel och stilla, med tårar rinnande nerför ansiktet!
 
 
Efter bröllopet såg Mirella till att kolla igenom alla tillgängliga jobb och bestämde sig till slut för att bli dagmamma! Hon skulle börja redan veckan efter och såg fram emot att börja tjäna egna riktiga pengar (även om hushållets pengar redan skulle räcka långt).
 
 
Några dagar gick och Mirellas systerson växte upp till att bli en riktigt söting! Ellinor såg alltid till att han gick klädd i moderiktiga kläder och snygga frisyrer.
 
 
Collin hade dessutom, nu när han blivit äldre, lagt till några märkliga beteenden. Bland annat fann han en viss fascinering vid att bita alla på naken, till och med sin egna nallar... Men de antog väl att det var någon sorts period i livet han genomgick?
 
 
Hur som helst hade Ellinor funnit en ny kärlek i livet, nämligen den manliga strippan som hade varit på Mirellas möhippa. Han accepterade att hon hade en son och ville ta henne till hustru och honom som son. Ellinor tvekade inte ens utan packade sina väskor och gav sig av.
 
 
De få dagar Mirella hade kvar av sin ledighet innan hon började arbeta spenderade hon med att träna på det nya utegymmet de byggt upp, tillsammans med Ho Sung och Ralph. De var båda ganska vältränade så Mirella tog det lite lugnare på löpbandet.
 
 
Men trots att Mirella inte hunnit träna särskilt mycket började hon känna sig smått illamående. Hon trodde inte att det berodde på överansträngning, vilket bara lämnade kvar ett alternativ... Hon väntade barn!
 
 
Mirella är nästan helt säker på att hon är gravid! Är det en son eller dotter som väntar?!
Fortsättning följer i kapitel 4.4...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela