Fox Legacy

Kapitel 4.4 - Familjen utökas

Publicerad 2012-06-30 16:38:57 i Generation 4,

I förra kapitlet insåg Mirella att hon blivit gravid, och nu är det dags att berätta för familjen om detta!
 
Det första Mirella gjorde var att berätta för Ralph om graviditeten! Han verkligen sprudlade av lycka och Mirella kunde inte låta bli att le över hur glad han var! De såg verkligen fram emot den här bebisen.
 
 
Trots att Mirella bara var i början i graviditeten kunde Ralph inte låta bli att känna. Han trodde nog att han kanske skulle kunna känna något.
 
 
Sonja och Ho Sung, som nu båda var åldringar, såg förstås också fram emot barnet som skulle bli deras andra barnbarn. De hoppades snart att huset skulle ha sin kommande arvtagare!
 
 
Mirella spenderade mycket av sin tid under graviditeten med att förbereda sig inför barnets ankomst, både genom att läsa böcker och att gå olika kurser, med och utan Ralph. Hon fick en del råd från sin mamma också, särskilt inför förlossningen då det var hon som ville förlösa barnet.
 
 
Under tiden hade Ralph sett till att skaffa ett jobb, han hade sagt till Mirella att han arbetade på ett lager, vilket bara var en liten del av sanningen...
 
 
Av någon anledningen började han träna hårdare än han någonsin gjort förut och sade jämt när Mirella frågade att det var viktigt att hålla sig i form. Hon kunde inte förstå varför han behövde träna som han gjorde för ett arbete på ett lager.
 
 
Men Ralph såg alltid till att gottgöra all den tid han spenderade på jobbet och gymmet genom att ta väl hand om sin hustru. Mirellas mage växte för var timme som gick och hon uppskattade all avlastning Ralph gav henne när han var hemma. Sonja och Ho Sung hjälpte fortfarande en del men då de själva fortfarande arbetade kunde hon vara ensam ganska långa stunder.
 
 
De gladaste stunderna var de då alla var hemma och gladdes över den stora bebismagen! Bebisen skulle födas när som och alla var spända med förväntan.
 
 
När det var dags upplevde Mirella en smärta hon sent skulle glömma! Ralph fick panik när han fick se den skrikande Mirella...
 
 
Ralph körde med ilfart mot sjukhuset med familjens nya bil! Väl där stod Sonja redo att ta emot dem.
 
 
När Mirella anlände hem hade hon en liten flicka i sin famn, med namnet Tanya! Men... Ho Sung såg något konfunderad ut. Var var barnet någonstans? Sonja berättade att barnet hade fötts med en ovanlig men ofarlig sjukdom kallat osynlighetsbugg. Det skulle vara över om tre dagar och då skulle lilla Tanya få tillbaka sin synlighet. (Ja, jag lyckades hitta ett botemedel så att inga framtida barn någonsin skulle behöva drabbas av denna osynlighetsbugg!)
 
 
Tre dagar går över fort i simsvärlden och lilla Tanya visade sig vara en väldigt söt liten flicka som hade ärvt sin pappas färger. Hon hade fått egenskapen perfektionist vilket syntes ganska tydligt, inte alla kläder dög åt denna lilltjejen. Dessutom var hon en musikalisk begåvning och kunde snart spela några lättare melodier på sin xylofon.
 
 
Ralph fann sin plats som pappa väldigt fort efter Tanyas födelse och han såg till att vara en så stor del av dotterns liv som möjligt trots att han var iväg på sitt arbete. Han försökte lära henne att gå.
 
 
 Samt att få henne att gå på pottan. Allt gick som smort, tyckte han, och kände sig genast redo för att skaffa fler avkommor!
 
 
Så Ralphs och Mirellas gemensamma önskning skred till verket och snart fick de reda på att Tanya skulle bli storasyster! Mirellas var ju inte särskilt glad över att hon återigen fick uppleva all den illamående hon hade känt medan hon väntade Tanya.
 
 
Vid beskedet av Mirellas graviditet bestämde sig Ho Sung att det var dags att gå i pension! Han ville kunna hjälpa sin dotter och spendera så mycket tid som möjligt med sina nuvarande och kommande barnbarn.
 
 
Men hans tid visade sig snart nå ett slut, efter att ha drabbats av en hjärtattack efter sitt dagliga träningspass! Ångestfylld för att inte kunna se sina barnbarn växa upp lämnade Ho Sung Fox deras värld och gick över till andra sidan. Vila i frid, Ho Sung!
 
 
Familjen var alldeles bedrövade efter sin förlust av en kär familjemedlem. Ho Sung hade varit Sonjas enda och sanna kärlek sedan hon varit tonåring och vid hans död kände hon att hon hade förlorat halva sitt hjärta. Hon trodde aldrig att hon skulle kunna le igen medan hon stod där och grät framför hans grav...
 
 
Trots att hon var långt gången i sin graviditet och fruktansvärt trött var Mirella alldeles för sorgsen för att kunna sova om nätterna och stod och grät ute på perrongen... Hon klandrade sig själv för hans bortgång, kanske om han inte hade behövt hjälpa henne så mycket så hade han varit vid liv nu och långt framöver.
 
 
Men det var här Ralph visade sig vara en riktig stöttepelare och såg till att både hans hustru och svärmor kom upp på fötter igen! Då både han och Sonja var atletiska såg Ralph till att hålla Sonja sysselsatt med träningarna genom att sätta upp olika mål och sparra med varandra!
 
 
Livet skulle förstås ändå gå vidare och trots sin sorg var Mirella tvungen att inse att hon faktiskt skulle vara tvåbarnsmamma snart och att det var viktigt att hon stod med två fötter stadiga på jorden under barnens uppväxt!
 
 
När det var dags för den nya bebisen att komma var Mirella faktiskt glad, trots smärtan. Det skulle vara skönt att slippa vara så tung hela tiden! Ralph fick förstås precis lika mycket panik som förra gången.
 
 
Efter en snabb förlossning lämnade Mirella och Ralph snart sjukhuset, med deras första son i famnen! Ralph kunde inte låta bli att le lite extra av stolthet. Pojken döptes till Alec.
 
'
 
Efter att ha sett Alec för första gången var Sonjas sorg som bortblåst och hon höll pojken tätt i famnen. Han kunde inte bli arvtagaren men var inte mindre värd för det!
 
 
Efter att ha sett sin mammas glada ansiktsuttryck igen kände sig Mirella tvungen att bli gravid snart. Hon hade gärna väntat ett tag och tjänat in pengar genom att jobba men hon skulle ändå bli tvungen att skaffa fler barn förr eller senare då hon ännu inte fött någon blivande arvtagare. Ett försök senare, och hon var gravid igen...!
 
 
Strax efter beskedet av sin tredje graviditet fick Mirella ett samtal från Ellinor! Hon och Collin ville gärna komma på besök och bestämde sig för att komma dagen efter. På morgonen satte sig Mirella för att läsa tidningen, där hon fick reda på att det skett avsevärt många stölder nattetid i den annars lugna staden... Hon kunde inte låta bli att oroa sig. Tänk om tjuven skulle komma till dem?!
 
 
Mirella var så glad över att återse sin syster igen! De hade endast prata via telefon sedan hon lämnat hushållet och fick en varm kram när de återsågs.
 
 
Collin hade vuxit till sig en del och var ett blivande väldigt stiligt barn som stod framför dem. Mirella hade några funderingar över hans konstigt färgade hy, lysande ögon och tatureringen på halsen men valde att inte säga något...
 
 
Att han var lite konstig spelade inte Sonja någon roll, han var hennes barnbarn och en underbar sådan! Collin var lite sådär lagom glad när han fick kinderna nypna...
 
 
De spenderade nästan hela dagen med att prata om gamla tider, men undvek att prata om Ho Sung så gott det kunde. Dagen var över fort och när barnen gått och lagt sig spenderade de vuxna tid uppe i sällskapsrummet och spelade biljard.
 
 
Under Mirellas tredje graviditet spenderade Ralph en hel del tid att träna och verkade ganska reserverad när hon försökte prata med honom om hans jobb. Hon vågade inte riktigt ta upp det med honom och lät det vara... Någon gång skulle hon väl få veta?
 
 
Men vad hon inte hade någon aning var att han i slutet av hennes graviditet smög ut på nätterna efter att hon somnat och återvände inte förrän tidigt på morgonen innan hon vaknade. Vad han gjorde då hålls hemligt... än så länge.
 
 
Det tredje barnet är på väg och Ralph vägrar prata om sitt arbete med Mirella. Samtidigt smyger han ut hela nätter... Vad är det som är på gång?
Fortsättning följer i kapitel 4.5...

Kommentarer

Postat av: Lottis

Publicerad 2012-07-01 00:05:41

Vad hände med kapitel 4.3? :O

Postat av: Lottis

Publicerad 2012-07-01 00:07:04

Hehe... förresten det var inget, hittade den ju sen! ;D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela