Fox Legacy

Kapitel 1.1

Publicerad 2012-03-22 14:41:01 i Generation 1,

När Katrina Fox anlände till Riverview var hoppet och drömmarna stora! Hon hade köpt en tomt som sades ha allt det grundläggande en sim kan behöva och hon såg fram emot att se det för första gången.



Men när hon anlände var besvikelsen oerhört stor, hon hade nämligen inte ens ett hus på plats! Hon hade blivit fullkomligt lurad och nästan alla hennes pengar var slut! Hur skulle hon klara sig?!



För att inte tala om hur illa hon kände sig bredvid grannarna, med sina överstora lyxhem... Nej, det fick bli att söka jobb omedelbart! Klarade hon sig genom detta fanns det inget hon inte kunde klara av!



Katrina plockade upp närmaste tidningen och kollade igenom varenda jobbannons. Till slut fann hon ett passande, dock oerhört lågavlönat, som kaffekurir på ett företag.



Katrina rotade fram sina sista mynt i fickan och åkte taxi in till stan. Hon gick in i företagets byggnad med så skakiga ben att hon aldrig trodde hon skulle komma fram!



Besöket gav dock inte något resultat då chefen på företaget inte var på plats. Katrina fick ett nummer som receptionisten bad henne ringa senare, men då blev hon lite förtvivlad! Hon behövde jobbet nu! Sekunden efter hon gått utanför byggnaden tog hon fram telefonen och ringde.



Tom Shallow, som chefen hette, var snabb att svara och verkade på väldigt glatt humör. Katrina hann knappt berätta något om sig själv förrän han berättade att hon var anställd! Oj, så glad Katrina blev då! Detta var det bästa som hade hänt henne sedan hon anlänt! (Vilket iofs bara var någon timme sen, men ändå!)



Bara några steg bort fick Katrina syn på något blänkande. Simoleons! Åh, så bra det kändes att ha lite pengar i fickan! Dock spenderade hon dem ganska snabbt på glass, då glassbilen precis kört förbi.



Först på kvällen insåg Katrina vilka problem hon egentligen hade... Sina naturliga behov och duschningen fick hon göra ute i det fria vilket hon inte direkt var så förtjust i...



Den natten, sovandes i den mest obekväma sängen i historien, drömde hon om hur hon skulle bygga upp sitt framtida hem... Dessa drömmar var det enda som fick henne att slappna av i denna avskyvärda säng.



Det första hon la märke till när hon vaknade på morgonen var att hon hade fått brev på posten. Hon blev glad en sekund innan hon såg vad det var... räkningar! Som hon inte ens hade råd att betala... Men Katrina var inte helt dum heller, hon hade en plan... Och nu när hon var på väg mot jobbet var det bara att skrida den till verket!



Fortsättning följer i kapitel 1.2...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela