Fox Legacy

Kapitel 1.3

Publicerad 2012-03-25 14:42:23 i Generation 1,

I förra kapitlet kysste Katrina sin chef, allt för att komma så högt upp på karriärstegen som möjligt. Efteråt fick hon dåligt samvete, dock försökte hon övertala sig själv att det hon gör, gör hon för goda anledningar. Men...?

Dagarna som följde var relativt lugna dagar för Katrina. Hon jobbade sina skift, mötte knappt Tom Shallow annat än under korta formella möten och även om det inte sades något särskilt mellan dem kunde hon ana hans blick i hennes rygg, hur han undrade varför hon inte försökt något sedan den dagen hemma hos henne.
    För att lugna sig själv något brukade hon stiga upp tidigt på morgonen för att ta hand om sin nyplanterade trädgård.



Under sina lediga dagar, även om de var få, spenderade Katrina tiden framför datorn i biblioteket. Hon ville bevisa att hon faktiskt kunde nå ännu en befordran utan att hon behövde göra närmanden till sin chef.



Även om Katrina visste att hon gjorde bra framsteg och var bättre på sitt arbete än kollegorna i hennes karriärnivå, gick det alldeles för slött framåt. Åtminstone hade hon tjänat tillräckligt med pengar för att kunna förstora sitt hem något, och hade dessutom råd med en dubbelsäng! Men som sagt räckte det inte till, hon ville mer än såhär...



Kan ju tillägas att Katrina var oerhört stolt över att äntligen ha en köksstol och ett matbord!



Hur som helst fick aldrig Katrina den befordran hon önskade och bestämde sig snart för att kalla hem Tom... Hon hade sin dubbelsäng nu och Tom förstod genast vinken. Inte många ord sades mellan dem.




De spenderade natten tillsammans och när Katrina vaknade var Tom inte kvar där längre. Men när hon åkte till jobbet den dagen hade hon fått ytterligare en befordran och kunde nu hålla egna möten, vilket betydde att hon kunde tjäna desto mer pengar på sin "fria" tid! Hon tackade sin chef för befordran och ändrade som vanligt om sitt hem, som nu inte längre såg ut som ett utedass.



Hon hade till och med råd att skaffa en TV!



Katrina kände att hon äntligen hade ordnat sig ett ordentligt hem och ett bra jobb. Nu kanske hon hade möjligheten att slappna av något och lägga alla de dåliga minnena bakom sig... Men mitt under TV-programmet kände hon sig plötsligt illamående och var tvungen att springa till toaletten!



Katrina förstod snart vad som låg bakom hennes illamående... hon var gravid!! Och det var ingen tvekan om vem som var pappan!



Katrina visste inte om hon skulle skratta eller gråta över faktumet...

Kommer Katrina berätta för sin chef om bebisen eller kommer hon hålla det hemligt så gott det går? Fortsättning följer i kapitel 1.4...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela