Fox Legacy

Kapitel 1.6

Publicerad 2012-03-30 17:00:29 i Generation 1,

I förra kapitlet erkände Natanael, barnskötaren, att han hade starka känslor för Katrina! Hur ska hon svara?

Efter gårdagens erkännande från Natanaels del hade Katrina svårt för att koncentrera sig under mötet på jobbet, vilket var väldigt olikt henne... Hennes arbetskamrater kände inte ens igen henne! När hon återvände hemåt och Natanael gått frågade hon den person som betydde allra mest om hennes åsikt, nämligen Amelia.

- Vad tycker du, gumman? Ska vi göra ett försök?
Amelia tittade funderande på sin mamma, försökte förstå det hon sade.
- Vill du ha Natanael som pappa?
När Amelia hörde sin barnskötares namn lyste hennes ansikte.
- Pappa? 
Katrina kramade om sin dotter och suckade djupt. Det var värt ett försök.



Samma kväll ringde Katrina upp Natanael, hon hade lite svårt för att prata men de bestämde att han skulle komma dagen efter, fast det var hans lediga dag och likaså Katrinas. När Natanael anlände blev han förvånad över hur Fox-huset hade förändrats - det var himla mycket större nu!



Natanael gladdes över hur fint Katrina hade byggt upp den, och gick sedan vidare in.



Hela dagen spenderades åt att ge Amelia extra mycket uppmärksamhet och Katrina gjorde sitt bästa för att testa Natanael så mycket som möjligt. Även om han var ung så skulle han i en relation med henne räknas som Amelias pappa. Men när det började mörkna blev Katrina alltmer nervös och snart var det dags för Amelia att sova. Så fort hon blundade gick de tyst ut ur rummet...



De började genast förbereda middagen, det blev en fin höstsallad och de satte sig ner för att prata. Katrina var så nervös att hon fick tunghäfta! Men då log Natanael, sådär mjukt och varmt som bara han kunde, och sa:
- Du behöver bara nicka och skaka på huvudet, okej?
Katrina stirrade på honom, oförstående över sin plötsliga nervositet.
- Är maten god?
Katrina ryggade tillbaka men nickade.
- Är röd din favoritfärg?
Katrina nickade igen.
- Gillar du mig, som jag gillar dig?
Katrina frös till, men efter ett tag lyckades hon nicka.



Detta blev början på Katrinas och Natanaels förhållande! Det dröjde inte länge förrän Natanael flyttade in och Katrina älskade tanken på att när hon kom hem från jobbet...



...så var Natanael snart där för att välkomna hem henne! Hon hade inte bara förälskat sig i Natanael utan också i tanken att två personer som älskade henne längtade tills hon kom hem!



Natanael och Amelia var lika nära varandra som alltid och hittade jämnt på bus tillsammans! Ibland när Katrina arbetade framför datorn kunde hon höra Amelias klingande skratt genom väggen och det värmde verkligen hjärtat!



Även om mycket av Natanaels tid gick åt till Amelia (han hade inte skaffat jobb än) så var nätterna Katrinas. Och då hände en del grejer...



Även om Katrina älskade Natanael och han älskade henne tillbaka hände det ofta att Katrina kände sig gammal med honom... Mycket tid under morgnarna gick åt till att sminka bort vartenda spår av att hon skulle vara äldre!



Men trots sina komplex bestämde sig Katrina en dag för att det var dags... strax efter middagen och disken var ordnad gick Katrina ner på ett knä framför Natanael, visade upp en ring och sa frågan:
- Vill du gifta dig med mig?



Katrina har friat till Natanael! Vad kommer han svara?
Fortsättning följer i kapitel 1.7...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela