Fox Legacy

Kapitel 1.7

Publicerad 2012-03-30 18:29:36 i Generation 1,

Katrina friade till Natanael! Vad kommer han svara?

Tänkte började detta kapitel med en bild på insidan av Fox-huset. Matsalen och köket är inte riktigt för sig utan sitter samman med hallen, där vi har staffliet. Ett badrum samt en toalett mellan det stora sovrummet och barnrummet. Sedan ligger Katrinas arbetsrum till höger, och ytterligare ett tomt sovrum!



För att återvända där vi slutade... Natanael svarade ja, vilket firades i sovrummet, förstås!



Amelia hade fått en trygg uppväxt, och det var inte lång tid kvar tills hon växte upp till ett barn! Det hade tagit sin tid att lära henne att gå men de hade lyckats och nu sprang hon runt och hittade på det ena efter det andra.



Nu när Amelia snart vuxit upp bestämde sig Natanael för att det var dags att skaffa sig ett jobb. Det dröjde inte länge förrän han blev anställd på Sannelundsskolan som rastvakt!



Nu var födelsedagen för Amelia och hon växte upp till att bli konstnärlig! Staffliet i hallen skulle absolut komma till användning!



I samband med födelsedagen flyttade Katrina ut sina grejer från bebisrummet och fick ett eget rum som hon designade själv!



De senaste dagarna hade Katrina gått runt och varit illamående, men först under kvällen strax efter Amelias godnattsaga insåg Katrina vad som stod på. Hon var gravid!



När Katrina berättade om sin graviditet blev hon nästan chockad över hur glad Natanael blev! Han var rent överlycklig och kastade sig runt rummet av ren glädjerus! Hon blev själv så glad över hans reaktion att hon inte kunde ta bort leendet från sina läppar på timmar!



Även om Natanaels överraskning till Katrina inte var fullt så stor som hennes till honom, så drog han fram den ur fickan. Där hade han två vigselringar, och det vigde sig till herr och fru Fox på plats!



Natanael tog genast över alla hemsysslorna för att Katrina skulle slippa överanstränga sig själv, hon fortsatte ändå hålla möten under sin graviditet.



Amelia var riktigt glad över att få ett syskon och hoppades på en liten syster! Och Katrina gladdes mycket åt att ha tagit föräldrarledigt nu såhär vid slutet av graviditeten, då hon kände att hon kom desto närmare sin dotter. Men samtidigt kände hon lite dåligt samvete över att nästan all hennes uppmärksamhet snart skulle gå till den kommande bebisen...



Under dagarna brukade Katrina sitta och titta på när Amelia lekte i den nyköpte sandlådan.



Amelia älskade att måla och använde förstås staffliet var kväll!



En natt vaknade Katrina till av att vattnet hade gått. Det var dags för hennes och Natanaels första gemensamma barn att födas! De gick tysta ut så de inte skulle väcka Amelia och tog en taxi ut till sjukhuset.



Katrina ska föda sitt andra barn! Är det en pojke eller flicka?
Fortsättning följer i kapitel 1.8...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela