Fox Legacy

Kapitel 1.8

Publicerad 2012-03-31 16:41:47 i Generation 1,

I slutet av förra kapitlet begav sig Katrina och Natanael iväg till sjukhuset, det var dags för deras barn att födas!

Amelia låg och sov gott i sin säng medan Katrina och Natanael var iväg, ovetandes att hon snart skulle få ett syskon!



Det blev en flicka! Katrina, som hade tänkt ut ett namn i förväg, bestämde sig för att döpa dottern till Natalia, det finaste namnet så likt pappans hon kunde komma på. Natanael blev förstås oerhört glad!



Lilla Natalia var en väldigt lugn bebis och bara efter någon minut i sin säng somnade hon! Katrina och Natanael var så stolta över sitt lilla barn, som utvecklat egenskaperna vänlig och musikalisk!



Amelia var väldigt glad över sin lillasyster men Katrina och Natanael hade ändå dåligt samvete över att de inte längre hade så mycket tid över till henne som de hade önskat. De hade lagt märke till Amelias förtjusning över djur och bestämde sig för att överraska henne!



När Natalia bara var några dagar gammal bestämde Natanael för att skaffa en katt till familjen, och det var när han besökte sin granne som han fick syn på Jumbo, och visste, att det var den rätta kattungen för dem!



Amelia var förstås överförtjust i den nya familjemedlemmen och såg honom genast som sin egen! Natanael och Katrina gladdes över att se dottern i sådan lycka!



Lilla Natalia hade blivit familjens lilla gullegryn hon med, fast utan all päls förstås!



Men trots att de älskade lilltjejen krävde hon oerhört mycket av sina föräldrar och under kvällarna var de så trötta att de knappt hade tid till varandra, eller att byta om till pyjamas för den delen!



Lyckligvis växte Natalia snart upp till ett småbarn och det blev genast mycket lättare i vardagen! Amelia kunde dessutom umgås med sin syster mer och det gladde föräldrarna att se hur de skapade en god relation till varandra. Kan ju tilläggas att Natalia blev oerhört lik sin pappa, med både hans hårfärg samt ögonfärg!



Precis som Amelia när hon var småbarn älskade Natalia att skratta och busa och hennes ständiga fnitter ekade genom väggarna i huset!



Tiden är kort i simsvärlden, och det var dags för Amelias födelsedag! Hon hade hellre velat ha en lugn födelsedag endast tillsammans med familjen än att ordna en fest. Katrina kunde inte låt bli att känna hur spännande det var, hur skulle hennes dotter se ut, nästan vuxen?!



Amelia ska bli tonåring, vilket innebär att Fox-legacyn snart kommer följa henne som arvtagare istället! Nästa kapitel kommer alltså vara den sista som följer Katrina.
Fortsättning följer i kapitel 1.9...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela