Fox Legacy

Kapitel 3.4 - Livet går vidare

Publicerad 2012-05-07 19:17:08 i Generation 3,

I förra kapitlet återvände Sonja tillbaka hem från Shang Simla och vardagen påbörjades direkt, hon skaffade jobb inom sjukvården och just när hon åkt iväg får familjen besök av liemannen...!

Det var med stor sorg som liemannen lyfte upp Jumbo i sin famn - familjens älskade katt hade blivit så gammal! Natanael och Amelia som blev vittne till kattens bortgång grät oerhört mycket och försökte stoppa honom, men nu var det dags och Jumbo verkade glad att få gå vidare. (Natanael var faktiskt glad över att det inte hade varit hans tur - än!)



Sonja blev förstås väldigt ledsen när hon fick höra de tråkiga nyheterna, hon hade trots allt vuxit upp med Jumbo och hade kommit honom nära... Men hon hade inga planer på att skaffa en ny katt åt familjen, inte på ett tag.



Sonja återvände till jobbet och det var sent in på kvällarna som hon hade sina skift. Hon gillade sitt jobb där då hon älskade att hjälpa och ta hand om andra simmar!



Dagen efter Jumbos bortgång hade Sonja ingen aning om vem som kommit på besök hos henne - det var Natanael som stod vid dörren och chockat hälsade främlingen välkommen! Han lät honom komma in efter att han presenterat sig och väntade spänt på Sonja, undrade hur hennes reaktion skulle se ut!



Men Natanael fick aldrig se Sonja och Ho Sung återförenas... medan han passade Johan och Johanna kände han hur hans kropp plötsligt blev väldigt lätt - nu var det dags att gå vidare! Med lite skräckblandad förtjusning lät han naturen ha sin gång...



Ho Sung blev alldeles förskräckt när han klev in i rummet och såg spöket av Natanael och liemannen! Han ropade dit Amelia men de försvann båda innan hon kom... Ho Sung hade sett fram emot att träffa Sonja igen och så hände detta. Han visste knappt hur han skulle kunna berätta detta för henne!



När det närmade sig kväll var Sonjas arbetspass slut. Hon trodde hon såg i syne när Ho Sung stod där på andra våningen, såg henne i ögonen, varmt men samtidigt sorgset. Sonja anade direkt att något hade hänt då hon såg hur ledsen Amelia var. Men Sonja kastade sig i hans famn, uppmanade honom att berätta senare. Nu ville hon bara vara med honom!



Sonja tog Natanaels bortgång förvånansvärt bra, hon visste att Natanael hade levt ett gott liv och att det hade varit dags, även om hon uppskattade hans sällskap. Vad Natanaels bortgång och återföreningen med Ho Sung också givit henne var mod! Tidigt på morgonen åkte hon iväg med taxin för att avsluta det hon borde ha gjort för länge sedan - sin relation med Bror Tinnberg! Han blev alldeles förkrossad, men Sonja visste att hon gjorde alldeles rätt i det!



Ho Sung hade planerat att stanna ett tag och Sonja gladdes över all tid hon plötsligt hade med honom! Han blev långsamt en del av familjen och var även med under Johan och Johannas födelsedag! Johan var oerhört lik sin bror Arwin när han var liten.



Medan Johanna, inte så väldigt förvånansvärt, blev lik sin moster Natalia! Nu när barnen blivit större tog Amelia beslutet att skicka iväg de båda på internatskola. Sonja var oerhört förargad över sin mammas beslut men visste att hon inte kunde säga emot henne... Dessutom hade hon blivit väldigt deprimerad efter Natanaels bortgång och hade knappt spenderat tid med barnen. Vilket gav svar till Sonjas misstankar, även om de inte var så tilltalande - Natanael var deras far!



Inte långt efter att tvillingarna lämnat hushållet insåg Sonja något som chockade henne så pass att hon fick tunghäfta - hon var gravid!!



Sonja verkligen sprang efter Ho Sung för att berätta det för honom, han blev minst lika chockad som hon hade blivit! Detta skulle förändra deras liv helt, men innan dess ville Ho Sung hem och se till att han kunde flytta hit för gott. Han lovade att han skulle vara tillbaka innan förlossningen, och det var med händerna på magen och sorg i hjärtat som Sonja sa adjö till Ho Sung, igen. Men denna gången visste hon att när han återvände, var det för gott!



Under graviditeten hade Sonja mycket tid över till annat och bestämde sig för att med sina och mammans sparade pengar investera i en trädgård alla kunde ha glädje över - grill, waterslide, pool, koja samt kikare, men bäst av allt var hörnan för kampsportsträning!



Amelia hade, sedan Natanael gått bort och barnen åkt till internat, blivit allt mer uppslukad i sina målningar. Hon tjänade in ordentligt med pengar, så nytta gjorde hon absolut, men höll sig hela tiden för sig själv. Sonja saknade sin mamma och ville hon skulle glädjas över hennes graviditet, men fick inte mer än en vanlig gratulation. Det var nästan så hon inte vågade vara glad framför henne.



Det gick till och med så långt att hon inte ens märkte att hon åldrades framför staffliet! Och av någon anledning dök den gråa jakon Ching upp från ingenstans!! Han visade sig ha varit i Amelias ryggsäck hela tiden?!



Sonja använde mycket av sin tid i slutet av sin graviditet att stjärnskåda, det fick henne att på något sätt känna sig närmare Ho Sung men stärkte längtan desto mer.



Det var ensam som Sonja några dagar därefter åkte taxi in till sjukhuset. Hon hade en svår förlossning som varade i hela två dygn men till slut hade hon barnet i famnen!



Det blev en flicka! Sonja kunde inte få nog av att se den lilla i ögonen, resultatet av hennes och Ho Sungs kärlek. Han skulle älska sin dotter lika mycket som hon gjorde det, det visste hon! Stephanie döpte hon flickan till, en blivande musikalisk geni.



Med Stephanies födelse verkade Amelia på något sätt vakna till liv och hon kunde ibland gå ut i barnrummet och kela med henne, vilket värmde Sonjas hjärta, men hon saknade ändå den nu viktigaste personen i hennes liv.



När ska Ho Sung återvända för att träffa sin lilla dotter?!
Fortsättning följer i kapitel 3.5...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela