Fox Legacy

Kapitel 3.5 - Den fjärde generationen

Publicerad 2012-05-11 17:07:40 i Generation 3,

I förra kapitlet påbörjades den fjärde generationen med Sonjas dotter Stephanie! Ho Sung, som sagt att han skulle återvända innan barnets födsel, har ännu inte dykt upp...

Efter Stephanies födelse lyckades Sonja få Amelia att bli en del av hennes liv igen! De spenderade en hel del tid tillsammans i den nya trädgården och deras butler serverade dem på en del godsaker medan de satt där ute och pratade. Det mesta som dök upp som samtalsämne var barndomsminnen och förstås en hel del om Stephanie! Diskussioner om Natanael och Ho Sung höll de tyst om, men var något de båda troligen tänkte på hela tiden...



På grund av sin mammas hjälp hade Sonja mycket tid över åt sig själv, vilket hon oftast spenderade åt avslappning.



Ibland fick hon ett ryck och kunde börja träna riktigt hårt sent in på natten, mest för att hon inte kunde somna då allt hon tänkte på var Ho Sung. Kampsportsträningen fick henne att glömma det jobbigaste och var den enda gången då hon kunde slappna av, på riktigt!



Dagar gick förbi och en natt när hon skulle lägga sig efter träningen tyckte hon att hon såg spöket av Jumbo smyga runt i hemmet... hon lyckades övertala sig själv att hon såg i syne och därmed vad det inget mer med det!



Det var när Stephanie var några veckor gammal som det knackade på dörren - Sonja såg genast Ho Sung framför sig och rusade dit men just som hon skulle öppna dörren frös hon till, rädd att hon skulle bli väldigt besviken om någon annan stod där bakom dörren. Men det behövde hon aldrig oroa sig för, det var ju Ho Sung ändå! Sonja blev först överlycklig men insåg samtidigt hur övergiven hon hade känt sig hela den tiden han inte varit där.



Ho Sung förklarade att hans syster och hans före detta vägrat låta honom flytta dit och ställt många hinder i vägen. När han beskrev vad han fått gå igenom för att vara med henne kunde Sonja inte göra annat än att acceptera hans förlåtelse. Då gick hon även för att hämta deras dotter och Ho Sung blev alldeles frälst! Precis som Sonja trott älskade han henne lika mycket som hon gjorde!



Inte långt efter Ho Sungs återkomst var det dags för Stephanies födelsedag!



Stephanie blev en riktigt mix av sina föräldrar då hon hade drag från de båda. Färgerna kom dock från Ho Sungs sida och det gjorde Sonja något sorgsen att hennes förstfödda inte kunde bli arvtagare... Men hon älskade förstås inte Stephanie mindre för det!



Under tårtätandet kunde Ho Sung inte låta bli att undra vad det var för konstig svärmor han hade fått egentligen - Amelia stirrade ohämmat på honom, som om han åt med gaffel för första gången. Som om hon väntade på att han skulle göra något fel.



Ho Sung och Sonja hade en privat återförening den natten, redan morgonen efter bestämde de sig för att skriva under giftermålspapperna. De ordnade inget bröllop och Amelia fick bli deras vittne!



Innan det var dags för Ho Sung att skaffa jobb bestämde han sig för att tillbringa så mycket tid som möjligt med sin nya familj, vilket förstås var väldigt uppskattat! Stephanie accepterade nästan direkt Ho Sung som sin pappa.



Det var dock bara mamma som fick köra henne med vagnen vilket Ho Sung kunde ta lite illa upp vid ibland, men Sonja uppskattade de stunder hon hade själv med Stephanie lika mycket som de dem hade med Ho Sung.



En dag efter middagarna anade Sonja något som hon misstänkt sedan ett tag tillbaka - hon var gravid! Då hon själv var läkare kunde hon ganska snabbt konstatera att detta stämde och berättade för både Amelia och Ho Sung som blev oerhört glada! Stephanie var ännu för ung för att förstå men Sonja ville att det skulle gå rätt till och berättade för henne med.



Nästa person att få veta var förstås Sandra - hon arbetade som stylist på ett ställe ute i stan så Sonja passade på att åka ut dit och hälsa på sin tvillingsyster! Sandra blev förvånad över att Sonja så tidigt hade stadgat sig och redan skulle få sitt andra barn, när hon själv inte ens haft ett seriöst förhållande. Men hon gratulerade förstås sin syster och lovade att hälsa på oftare när barnet kommit!



Dagarna flöt på och Sonja blev allt större. En natt gick vattnet och det var dags.



Ho Sung blev alldeles bestört, han kastade sig ur sängen, for ut i gatan, fick tag på en taxi och satt och tuggade på naglarna frenetiskt under bilresan. Sonja var förstås lugn, hon hade kunskap om sådant här nu och visste delvis vad som väntade. Dessutom var barnmorskan hennes kollega!



Efter en relativt okomplicerad förlossning, till skillnad från Stephanies födelse, kom familjen hem med det nya barnet - en flicka de döpte till Ellinor! Ellinor var en blivande geni som älskar naturen.



Ho Sung var oerhört glad över att få vara delaktig i Ellinors liv från första början och hade svårt att släppa ifrån sig henne.



Efter att Ho Sung återvänt och Ellinor föddes kände sig Amelia utanför igen... ensamheten hade grabbat tag i henne och en dag fann hon sig själv stå framför sin mor Katrinas grav och längta. Hon började bli riktigt trött nu även om hon skulle leva en tid till...



Ho Sung och Sonja fick en dotter till, kanske den blivande arvtagaren?!
Fortsättning följer i kapitel 3.6!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela