Fox Legacy

Kapitel 3.6 - Att sparka en butler

Publicerad 2012-05-16 14:15:17 i Generation 3,

I förra kapitlet återvände Ho Sung äntligen och de gifte sig fort för att bekräfta att han nu var där för att stanna! Inte långt efter blev Sonja gravid och födde parets andra dotter, Ellinor! Samtidigt känner Amelia att hon närmar sig slutet...

Sonja älskade att vara två barnsmamma till sina fina döttrar! Nu när hon var mammaledig och Ho Sung börjat arbeta på idrottsarenan spenderade hon en stor del av sin tid med dem.



När Ho Sung var ledig hjälpte han Sonja att komma i form efter graviditeten, hon hade ännu en lång väg att gå för att kunna besegra honom i sparrningen, men dit tänkte hon komma!



Inom kampsport är det också viktigt med ett tränat sinne så de spelade gärna några omgångar schack emellanåt. Här var det däremot Sonja som hade ett försprång, hon var trots allt född geni och arbetade som läkare.



Amelia levde vidare något sånär, och växlade plats med flickornas föräldrar och butlern att ta hand om dem. Stephanie tyckte väldigt mycket om sin mormor och var som gladast när hon fick hennes uppmärksamhet!



Sonja kom snart att sakna sällskapet av ett hårigt spinnande katt i hushållet och bestämde sig för att hon var redo att skaffa en ny! Efter ett besök hos en granne med kattungar kom hon hem med världens sötaste Merlin!



Merlin spenderade den första tiden i hushållet genom att utforska alla rummen och människorna som var där!



Ellinor var ett väldigt uppmärksamhetssökande barn och ville ofta ha så mycket närhet som möjigt. På nätterna hände det ofta att hon brast ut i gråt och väckte hela hushållet. Men bortskämd som hon var reste alla i hushållet villigt på sig för att hjälpa henne.



Ho Sung var oftast först på plats att ta hand om sin lilla dotter, med butlern direkt efter sig. Ho Sung gillade inte riktigt den butlern och tyckte att familjen kunde klara sig utan men Sonja hävdade att huset var för stort för att dem skulle orka med städningen själva.



Tiden gick och snart blev Ellinor ett småbarn! Hon hade konstigt nog fått blont hår, man kan ju tycka att de ljusa generna inte bör dyka upp med tanke på Ho Sung... Han såg lite suspekt ut på Sonja som tog illa upp. Men hon förklarade för sin make att Ellinor måste ha ärvt alla sina gener från sin morfar Gregorio. När Amelia hörde sin ungdoms kärleks namn blev hon väldigt sentimental vilket man kan förstå...



Med Ellinors födelsedag följde snart Stephanies!



Det blev allt tydligare hos Stephanie att Ho Sung var hennes pappa då hon hade ärvt nästan allt utseendemässigt från honom! Hon utvecklade egenskapen djurälskare. I födelsedagspresent fick hon precis som de tidigare ett eget rum. Då hon älskade färgen grön blev den rätt så överrepresenterad.



Med flickorna som något äldre och ingen av dem med möjlighet att bli nästa arvtagare bestämde sig Sonja för att skaffa ett barn till. Hon hade inget emot en son men då hon inte ville vara gravid fler gånger hoppades hon att nästa barn skulle bli en rödhårig flicka... Precis som planerat blev Sonja gravid igen!



Under Sonjas graviditet växte Ho Sungs misstänksamhet mot butlern desto mer. Nästan för ofta såg han butlern bärandes på hans dotter och det gjorde ont i honom när han såg dem tillsammans... de var nästan som far och dotter! När han berättade för Sonja om detta viftade hon bort det och sa att han gjorde ett bra arbete som butler bara, som försökte skapa en god relation till barnen. Han hade fina meriter och det kunde omöjligen vara något fel på honom...



Ho Sung höll hela tiden ett extra öga på honom för att finna en bra anledning till att få honom sparkad. Han kunde nästan ana i butlerns blick att han hade en hemsk plan på gång...



För att inte göra Sonja misstänksam om vad det var han gjorde spenderade han så mycket tid som möjligt åt att glädja sig för det kommande barnet. Sonja älskade uppmärksamheten hon och fostret fick!



Ho Sung gjorde också sitt bästa för att hålla Ellinor borta från butlern. Han visste att han kunde lite på Sonja och oavsett hårfärg var Ellinor hans dotter!



Ho Sung fortsatte såhär ett bra tag och snart skulle han få lön för mödan... en natt när han varit uppe och tränat kände han en skum doft som kom från köket. Han sprang dit och såg hur elden kastade sig vilt runt och kröp uppför väggarna! Han såg att butlern tittade fascinerat på elden utan att göra något åt den och anade till och med ett leende på hans läppar! Ho Sung ringde larmcentral, tog ut sin familj i trygghet och såg på när brandmännen släckte elden. Tur nog att han upptäckt elden och varnat, annars kunde han ha förlorat hela sin familj! Inte mycket av köket fanns kvar och renoveringen startades. Men en positiv sak kom ut från det hela - äntligen kunde han bli av med butlern! 



För att trösta sin familj efter den skräckfyllda händelsen tog Ho Sung fram ett nytt husdjur från härbärget, nämligen katten Binta! Stephanie som älskade djur blev förstås överlycklig och bestämde att hon skulle bli hennes!



Binta och Merlin fann varandra direkt och det blev en massa bus och stoj!



Samma natt som Binta blev en del av familjen var det dags för Sonja att föda deras tredje barn! Precis som förra gången blev Ho Sung alldeles förskräckt och kastade sig ut på gatan efter en taxi. Under resan till sjukhuset kommenterade han om att det borde vara dags för familjen att skaffa sig en bil istället...



De kom hem från sjukhuset därpå med sin tillökning - dottern Mirella! Sonja hoppades i hemlighet att hon skulle få rött hår, för nu började hon bli ivrig att komma igång med sin karriär igen, hon var ju så nära toppen!



Familjen har fått sitt tredje tillskott! Är hon arvtagaren, måhända??
Fortsättning följer i kapitel 3.7...

Kommentarer

Postat av: Mimmi

Publicerad 2012-05-16 16:49:39

Hej!

Jag vill bara säga att jag ÄLSKAR din blogg och din legndy(Vet inte hur det stavas) är jätte bra! :)

Kram Mimmi

Postat av: Malin

Publicerad 2012-05-19 12:58:55

Jag fullkomligt älskar hur du skriver och längtar varje dag efter ett nytt kapitel :D Märker hur jag ibland kollar fler än en gång om dagen xD Vill väldigt gärna skriva en legacy själv, men vill först se om jag ens orkar till 10:de generationen med en familj jag har nu, då jag inte gjort det tidigare :P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela